RealityMIX.cz

Rezidence Mlýnská strouha - investiční příležitost v Plzni

Rezidence Mlýnská strouha - investiční příležitost v Plzni

14.6.2017: Toto léto začne výstavba projektu Rezidence Mlýnská strouha. Osm bytových domů, které vyrostou v samotném centru Plzně, nabídne celkem 206 bytů. K nim bude možné koupit jedno z 204 parkovacích míst, k dispozici jsou také tři komerční jednotky.

Byty se prodávají od počátku letošního dubna a již několik desítek z nich našlo své majitele; zájem je i o obchodní plochy. Kromě provedení, které nabídne vysoký standard, je největším lákadlem lokalita, v níž Rezidence vyroste. Obklopená městskou zelení, a přitom na dosah historického centra, zaručí exkluzivitu, která zvyšuje investiční potenciál.

A to jak v případě, že chcete investovat do vlastního života a nalézt atraktivní bydlení, nebo rozumně uložit a zhodnotit peníze. „Nakoupit byty ve větším množství a vrátit je na trh k pronájmu je logickým krokem pro spoustu lidí, kteří hledají smysluplnou investici,“ objasňuje makléřka Markéta Janečková.

Kromě samotných kvalit projektu k investičnímu nákupu vybízí i situace v Plzni. Ta je sídlem mnoha zahraničních firem, jejichž manažeři si zajisté potrpí na lepší bydlení. Podobně je v západočeské metropoli početná ekipa studentů ze zahraničí, jejichž nároky na kvalitu života nebudou o nic menší. Například lékařskou fakultu jich navštěvuje hned několik stovek a zajisté ocení nejen nadstandard, ale i to, že se Rezidence Mlýnská strouha nachází blízko jejich školy.

Na výběr je při tom z dispozic 1+kk až 4+kk. Některé byty mají vlastní zahradu, jiné třeba terasu nebo balkon. Nabídka tak uspokojí zájemce s různými požadavky. Velkou roli při výběru také hraje, kam bude mít budoucí rezident výhled. „Největší zájem je samozřejmě o jednotky, ze kterých je vidět do Mlýnské strouhy. Spousta bytů je již prodaná nebo v rezervaci, výběr stejně kvalitních a zajímavých bytů však stále existuje,“ uzavírá Janečková.

Informace o projektu a přehled neprodaných bytů naleznete na www.mlynskastrouha.cz.

Zdroj: www.mlynskastrouha.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články