RealityMIX.cz

Rezidence Prachnerova – zdravé bydlení v centru metropole

Rezidence Prachnerova – zdravé bydlení v centru metropole

17.10.2017: Současná doba je charakterizována vysokou poptávkou po nákupu bytů. Zároveň však také vzniká zvýšený tlak klientů na kvalitu stavebních prací, což vede k výraznému posunu v kultivaci prostředí rezidenční výstavby. Příkladem toho je náš poslední realizovaný projekt Rezidence Vítkovka v lokalitě Žižkova. Ten díky své kvalitě a použitým technologiím jasně ukázal, že i v centru Prahy lze dýchat čistý vzduch a žít v kontaktu s přírodou.

A právě to jsou i hlavní znaky našeho nového ambiciózního projektu, který vzniká v atraktivní, dynamicky se rozvíjející lokalitě Smíchov-Košíře, přesněji řečeno v jedné z posledních proluk v ulici Vrchlického. V objektu bude instalován unikátní systém rekuperace vzduchu s filtry druhé generace. Ten zajistí mimořádně čisté ovzduší.

Hlavním charakterem budoucí zástavby je osobitá architektura a zajímavá dispozice jednotlivých bytů, díky které má každý klient možnost najít si bydlení plně odpovídající svému životnímu stylu. Dům navíc respektuje stávající zástavbu a krajinný ráz lokality, zároveň však splňuje požadavky na současné moderní bydlení.

Výstavba proběhne v jedné etapě, v níž vznikne 118 bytů a bytových ateliérů ve velikostní kategorii 1+kk až 4+kk. Projekt tvoří jeden architektonicky i materiálově zajímavý bytový dům, jenž v sobě ukrývá pestrou skladbu bytu. V prvních čtyřech podlažích převládají menší, ale velmi dobře dispozičně uspořádané byty. V horních patrech se byty stávají členitějšími. V osmém, tedy nejvyšším podlaží se nacházejí designově řešené mezonety s rozlehlými terasami a unikátním výhledem do přírodního parku Košíře-Motol. Každý byt má svoji lodžii. Fasáda domu je navržena v šedém elegantním odstínu a je zajímavě členěná, z části zaoblená. Významným prvkem jsou posuvné panely na lodžiích, které umožňují rezidentům regulovat sluneční osvit. Optická integrita s fasádou tvoří celek, který nikdy není definitivní a neustále je v drobném pohybu. To dodává obyvatelům dobrý pocit, že dům je stále jiný, nový, plný života.

V rámci výstavby bude postaven jeden moderní bytový dům o výšce osmi nadzemních podlažích špičkové stavení kvality. Parking bude zajištěn podzemními garážemi. Ve spodní části objektu vzniknou moderní komerční prostory.

V lokalitě se nachází bezpočet tradičních obchodů, služeb denní potřeby, parků a oblíbených sportovních zařízení. Do velkých nákupních center na Smíchově a na Zličíně dojedete během několika minut autem nebo MHD. Milovníci kultury ocení blízkost multikin, kulturních a společenských spolků, mezi které patří například Klub Klamovka, Klub Futurum a jiné. Velkou předností této lokality je snadná dosažitelnost špičkových zdravotnických zařízení - nemocnice v Motole a Nemocnice Na Homolce, které jsou díky jazykově vybavenému personálu velmi oblíbené i mezi zahraničními klienty.

10 důvodů pro Práchnerovku:

  1. Centrální lokalita s velkou budoucností – Václavské náměstí 20 min.
  2. Kvalitní investice – vysoká poptávka po vlastnickém i nájemním bydlení v lokalitě
  3. Špičková infrastruktura a kvalitní občanská vybavenost
  4. Školy, školky a zdravotnická zařízení v docházkové vzdálenosti
  5. Bohaté kulturní a sportovní příležitosti
  6. Důraz na bezpečí a komfort rezidentů
  7. Zdravé bydlení – centrální rekuperace vzduchu
  8. Výhodné financování – cena peněz je nyní na historicky nejvýhodnější hladině
  9. Bohatá nabídka standardního vybavení a možnost klientských úprav
  10. Vysoká kvalita českého developera za rozumnou cenu

Při výstavbě dbáme na kvalitu, precizní povedení a užitnou hodnotu pro budoucí majitele.

Více na www.prachnerova.cz

Společnosti IP Polná vznikla v roce 1995. Jedná se o ryze českou společnost tvořenou týmem zkušených stavebních odborníků a energetických specialistů, kteří se zároveň aktivně podílejí na vývoji nových technologií. Krédem a posláním společnosti vždy bylo a je poskytovat vysoký standard produktů a služeb, k němuž se od roku 2014 řadí i nové bydlení. V roce 2012 byla založena nová divize - IP INVEST, jejímž cílem je nabídnout klientům nové rezidenční projekty evropské kvality v zajímavých lokalitách Prahy.

Zdroj: IP Polná

Autor: Komerční prezentace

Podobné články