RealityMIX.cz

REZIDENCE Trinity: Dokonalý domov v centru Prahy

REZIDENCE Trinity: Dokonalý domov v centru Prahy

Milujete městský styl života, přesto hledáte místo plné přírody? Hledáte pro své děti bezpečný domov a vzdělání v dochozí vzdálenosti? Tohle všechno vám splní REZIDENCE Trinity.

Vyhledávaná adresa, kvalitní bydlení, komfortní vybavení jako součást standardů, služby na dosah - to všechno jsme brali v úvahu, když jsme začali pracovat na našem novém projektu REZIDENCE Trinity. Dobře si uvědomujeme, že lidé nechtějí dojíždět hodiny do práce a chtějí také služby, které budou mít na dosah ruky. Proto jsme si vybrali Karlín jako lokalitu nejvhodnější pro realizaci tohoto projektu.

Doba se velmi změnila a z nechvalně známých čtvrtí jsou dnes moderní lokality pyšnící se skvělou architekturou a dostatkem volnočasových a rekreačních zón. Přesně takový je i současný Karlín, který se díky své poloze stal vyhledávanou čtvrtí a lukrativní adresou. Ta v sobě snoubí obytnou, administrativní i obchodní funkci. Právě proto zde vy i vaše rodina najdete příjemné bydlení s mnoha možnostmi.

Pro milovníky kultury i krásných výhledů

Nezáleží na tom, zda jste příznivci městského stylu života nebo toužíte po harmonickém domově spjatém s přírodou. REZIDENCE Trinity nabízí útočiště pro všechny. Každý den můžete obdivovat malebnou scenérii, kterou nabízí řeka Vltava a její bezprostřední okolí. V bytech ve vyšších patrech nechybí krásné panoramatické výhledy na celou metropoli. Strategická poloha i výtečná dopravní dostupnost umožňuje, že v podstatě nemusíte řešit, za jak dlouho se dopravíte kdykoli a kamkoli po Praze. Spojení je zajištěno takřka nepřetržitě. Stanice metra B Křižíkova je vzdálena 2 minuty pohodovou chůzí. Dostat se na Václavské náměstí nezabere víc než 10 minut od opuštění vašeho nového bytu.

Díky své poloze je zdejší občanská vybavenost na té nejvyšší úrovni. Karlín je navíc ideálním místem pro příjemné večerní procházky a přímo vybízí k návštěvě jedné z mnoha přítomných kaváren, vináren a klidných zahrádek. Klidné posezení i relaxaci najdete také v Kaizlerových sadech, na Vítkově či na Karlínském náměstí.

Samotná REZIDENCE Trinity je situována poblíž ulice Thámova a Rohanského nábřeží. Celkem zde budou vystavěny tři “věže”, ve kterých bude více než 100 bytů s dispozicemi od 1+kk po 4+kk s terasami na střeše. Jsou důmyslně navržené tak, aby splňovaly veškeré nároky komfortního a moderního bydlení. Tento komfort bydlení zajišťuje i energetická třída B, ve které bude projekt realizován. Všechny byty mají také buď balkon, lodžii, terasu nebo předzahrádku. Byty 2+kk, 3+kk a 4+kk mají v ceně garážové stání. Standardy bytových jednotek jsou navržené tak, aby si z nich vybral každý, i ti nejnáročnější z vás.

Jako záloha stačí 10 %

My za vaše sny o bydlení nevybíráme peníze průběžně. Jediná záloha, kterou je třeba na začátku složit, je 10 % z ceny bytu. O oblíbenosti projektu svědčí fakt, že ještě před samotným oficiálním zahájením prodeje, je již 60 % bytů prodaných. Jsme si jistí, že REZIDENCE Trinity naplní vaše představy o dokonalém domově. Zbývá zodpovědět otázka: Kdy se nastěhujete?
Dokončení projektu je naplánováno na prosinec 2016.

Zdroj: Moravská stavební – INVEST, a.s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články