RealityMIX.cz

Rezidenční park Baarova je zcela vyprodán

Rezidenční park Baarova je zcela vyprodán

Rezidenční park Baarova, který je součástí multifunkčního areálu BB Centrum v pražské Michli, ohlásil prodej posledního volného bytu.

Bytový areál, jehož developerem je společnost PASSERINVEST GROUP, se nachází mezi Baarovou ulicí, ulicí U Michelské školy a Telčskou. Jeho jižní část lemuje Baarův park s velkou vodní fontánou, hřištěm na petangue a dalšími atrakcemi pro děti i dospělé.

Z urbanistického hlediska tento projekt představuje plynulý přechod mezi původní vilovou zástavbou a moderním multifunkčním komplexem BB Centra. Tvoří jej tři bytové objekty se 139 byty s dispozicí 1+kk až 6+kk, z toho je 49 bytů s dispozicí 2+kk až 4+kk určených k pronájmu. Součástí projektu s recepcí a 24hodinovou ostrahou je vnitřní zahrada v atriu a dětské hřiště. Další výhodou je i nedaleký nový park Brumlovka s velkým dětským hřištěm a loukou vyhrazenou pro volné venčení psů. V letošním roce byla dokončena jeho první etapa a park se bude i nadále rozrůstat.

Rezidenční park Baarova na Praze 4 je strategicky umístěn nedaleko centra, má dobrou dopravní dostupnost jak automobilem, z dálnice D1, tak i MHD od stanice metra C Budějovická. BB Centrum navíc nabízí množství obchodů, služeb, restaurací, i volnočasových a vzdělávacích zařízení, což jistě oceňují všichni jeho obyvatelé.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články