RealityMIX.cz

RSČS – důvěryhodný partner nejen pro klienty

RSČS – důvěryhodný partner nejen pro klienty

Realitní společnost České spořitelny je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů celé území České republiky. Pro své klienty zajišťujeme komplexní realitní služby a obstaráváme rovněž doprovodný právní, finanční, poradenský i marketingový servis.

Realitní společnost České spořitelny je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů celé území České republiky. Pro své klienty zajišťujeme komplexní realitní služby a obstaráváme rovněž doprovodný právní, finanční, poradenský i marketingový servis. V každé z našich poboček jsou k dispozici vyškolení makléři, kteří disponují perfektní znalostí realitního trhu a jsou připraveni Vám pomoci, aby byl proces koupě či prodeje Vaší nemovitosti co nejsnazší. RSČS vznikla v roce 2002 jako dceřiná společnost České spořitelny patřící do nadnárodní skupiny Erste Group. Opírá se tak o silné zázemí garantující seriózní, odborný a odpovědný přístup.

„Nadále budeme zvyšovat počet realitních makléřů, franšíz a postupně chceme obsadit všechna větší města. Franšízanty si ale vždy pečlivě vybíráme, protože jejich kvalita je pro nás i klienty zásadní,“ říká Miloš Červenka, obchodní ředitel RSČS. Mimo plánovaného rozšíření počtu poboček došlo i k novému nastavení pravidel fungování sítě a sjednocení vizuální prezentace. Všechny franšízy tak právě v současné době mění vzhled svých poboček. Nově je rovněž využíván jednotný webový portál RSČS pro nabídky i poptávku nemovitostí. „Jednotná korporátní identita pod sjednocující značkou franšízantům ale přináší zejména propracované know-how RSČS v oblasti prodeje a pronájmu nových i starších nemovitostí. Pomáháme tak franšízantům k lepším obchodním výsledkům a zároveň podporujeme značku RSČS jakožto synonymum zavedené a seriózní realitní kanceláře se silným zázemím,“ doplňuje Červenka.

Ze změn v rámci franšízové sítě a z užší spolupráce s ČS profitují také zákazníci. Mohou se spolehnout, že pod značkou RSČS získají služby té nejvyšší úrovně. „Jde nám o kvalitu, nikoliv o kvantitu. Proto pro naši franšízovou síť hledáme neustále spolehlivé a kvalitní spolupracovníky a staráme se o průběžné vzdělávání našich makléřů, kteří musí disponovat perfektní znalostí realitního trhu,“ dodává Miloš Červenka.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články