RealityMIX.cz

RSČS - partner, kterému můžete důvěřovat

RSČS - partner, kterému můžete důvěřovat

Realitní společnost České spořitelny působí na českém trhu již od roku 2002 a poskytuje svým klientům komplexní realitní servis. Nezáleží na tom, zda toužíte po malém bytě, luxusní vile či víkendové chatě, RSČS ve svém portfoliu nabízí nepřeberné množství nových i starších bytů a domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor.

Realitní společnost České spořitelny působí na českém trhu již od roku 2002 a poskytuje svým klientům komplexní realitní servis. Nezáleží na tom, zda toužíte po malém bytě, luxusní vile či víkendové chatě, RSČS ve svém portfoliu nabízí nepřeberné množství nových i starších bytů a domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. Nevěříte? Přesvědčte se sami na stránkách www.rscs.cz, telefonicky nebo návštěvou některé z poboček.

Díky systému franšízové sítě lze služby RSČS využívat pohodlně po celé ČR. V každé z partnerských kanceláří jsou k dispozici speciálně vyškolení makléři, kteří disponují perfektní znalostí realitního trhu a zázemím velké společnosti. Jejich služby ovšem nekončí jen vyhledáním té nejvhodnější nemovitosti. Klienti ocení i doprovodný právní a finanční servis zahrnující pomoc s odhadem ceny, zprostředkováním hypoték i se zajištěním převodu a zápisu do katastru nemovitostí. Samozřejmostí je rovněž poradenský, marketingový i právní servis a další podpůrné analytické služby. To vše jak pro jednotlivce, tak pro developery. Koupě, prodej i pronájem nemovitosti se díky profesionálním službám uskutečňují bez stresů, rizik a starostí.

RSČS nadále plánuje zvyšovat počet realitních makléřů, franšíz a postupně chce obsadit všechna větší města. „Franšízanty si ale vždy pečlivě vybíráme, protože jejich kvalita je pro nás i klienty zásadní,“ říká Miloš Červenka, obchodní ředitel RSČS. Mimo plánovaného rozšíření počtu poboček došlo i k novému nastavení pravidel fungování sítě a sjednocení vizuální prezentace. Nově je rovněž využíván jednotný webový portál RSČS pro nabídky i poptávku nemovitostí. „Jednotná korporátní identita pod sjednocující značkou franšízantům ale přináší zejména propracované know-how RSČS v oblasti prodeje a pronájmu nových i starších nemovitostí. Pomáháme tak franšízantům k lepším obchodním výsledkům a zároveň podporujeme značku RSČS jakožto synonymum zavedené a seriózní realitní kanceláře se silným zázemím,“ doplňuje Červenka.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články