RealityMIX.cz

S koupí bytu neotálejte a získejte 500.000,- Kč na vybavení ZDARMA

S koupí bytu neotálejte a získejte 500.000,- Kč na vybavení ZDARMA

Zajistěte si pohodlnější a levnější bydlení s PSN. Kupte si byt a získejte až 500.000,-Kč zdarma na jeho vybavení. Jedinečná letní akce je časově omezená, vyberte si tak nový domov již nyní. Uvažujete o koupi nového bytu v Praze či v Kladně? Pak právě nastala nejlepší chvíle k uskutečnění vašeho snu. Kupte si byt a získejte vybavení v hodnotě 100.000 – 500.000,-Kč, se kterým proměníte svůj nový domov ve vysněný ráj. Jednodušší už to být ani nemůže.

Za vybavení bytu nemusíte zaplatit ani korunu

Vybavte si nový byt podle svého. Uzavřete svůj první kontrakt v období od 15. 7. do 15. 8. 2016 u PSN, složte rezervační zálohu a radujte se ze zařizování nového bytu. Vybavení bytů až do výše 500.000,-Kč zařizuje v lokalitě Praha společnost LIVING kuchyně a interiéry, a v Kladně se o vaše požadavky postará švédská společnost IKEA s voucherem do 100 000 Kč. Více informací zde.

Mladým doporučujeme byt v Hostivaři

Hledáte byt v Praze? Pak neopomeňte projekt Club Ocean, který vám nabízí malometrážní jednotky s balkony a terasami v krásné a dobře vybavené lokalitě Hostivaře. Je určen všem, kteří mají rádi netradiční bydlení. V jeho blízkosti máte k dispozici několik obchodních center, sportovní aktivity můžete provozovat přímo v posilovně objektu Club Ocean, či v blízkém hostivařském parku. Užívat si můžete také společnou sluneční terasu na střeše projektu.

V Kladně vás čeká cenově atraktivní bydlení vhodné k investici

Pokud neholdujete rušnému prostředí Prahy, zamiřte nedaleko – do Kladna. Široká nabídka bytů vás ohromí – na investici ideální čas i místo a to nejen z hlediska plánované výstavby rychlodráhy Praha - Kladno.

Proč koupit byt právě u PSN?

  • Již 25 let se specializujeme na nemovitosti
  • Jsme odborníci na rozsáhlé rekonstrukce původních zástaveb
  • Do původních hodnot staveb začleňujeme moderní prvky a dispoziční úpravy pro dosažení moderního a atraktivního bydlení
  • Z rozmanité a rozsáhlé nabídky bytů si vybere skutečně každý
  • Pouze u nás získáte vybavení bytu v hodnotě až 500.000,- Kč ZDARMA
  • Tým profesionálních obchodníků se o vás postará ve všech směrech

Zdroj: PSN

Autor: Komerční prezentace

Podobné články