RealityMIX.cz

S REALITKOU BEZPEČNĚ, RYCHLE A NAKONEC I LEVNĚ

S REALITKOU BEZPEČNĚ, RYCHLE A NAKONEC I LEVNĚ

Máte pocit, že se bez služeb realitní kanceláře obejdete? Budete prodávat či kupovat nemovitost na vlastní pěst? Volba je vždy na Vás, proto přinášíme pár informací, které Vás jistě přesvědčí, že služby realitní kanceláře mají své opodstatnění.

V souhrnu lze říci, že realitní kancelář Vám ušetří desítky až stovky hodin organizačního času a finanční prostředky za veškerý právní, úřední a inzertní servis. Zajistí Vám bezpečnou transakci a její rychlý průběh.

Realitní kancelář RÁJ NEMOVITOSTÍ
ODBOURÁ STOVKY OBTĚŽUJÍCÍCH TELEFONÁTŮ ZA VÁS
Zpočátku se jedná až o 70 telefonátů denně! Standardní poměr telefonických tazatelů a skutečných zájemců o prohlídku je 8:1.

UMÍ POSOUDIT PŘIMĚŘENOST TRŽNÍ CENY
Nemovitost za nepřiměřenou cenu zůstává v nabídce déle. Následné zlevňování může též snižovat její atraktivitu a způsobovat očekávání dalších slev.

REALITNÍ ADMINISTRATIVU MÁ V MALÍČKU
Průměrně se pro prodej nemovitosti připravuje 7 listin, jejichž aktuálnost se prověřuje. A má-li nemovitost právní rady, makléři si vědí ihned rady.

VÍ, KDE A JAK INZEROVAT, OSLOVÍ TÉŽ VLASTNÍ DATABÁZI KLIENTŮ
Inzerce nemovitostí k prodeji v ověřených tištěných médiích a samozřejmě v mnoha realitních serverech se zajímavou návštěvností.

TRÁVÍ ČAS S ORGANIZOVÁNÍM SCHŮZEK A PROHLÍDEK ZA VÁS
Průměrně se na jednu nemovitost a každých 30 telefonátů dohodne 10 prohlídek. Atraktivní nemovitost za dobrou cenu se může prodat po 5 prohlídkách, ale standardně jich je podstatně více.

PRÁVNÍ, NOTÁŘSKÉ SLUŽBY A FINANČNÍ PORADESTVÍ JE KOMPLETNĚ ZDARMA
Dokumenty jsou pro Vás připraveny k podpisu vždy pohromadě v místě RK. A na finanční otázky má své specialisty.

ZAJISTÍ PŘÍMOU NÁVAZNOST NOVÉHO BYDLENÍ NA PRODEJ PŮVODNÍHO.

RÁJ NEMOVITOSTÍ je důvěryhodná realitní kancelář, působící na pražském trhu již více než 20 let. Nabízí zprostředkovatelské služby od koupě, prodeje a pronájmu domů, bytů a pozemků, jak osobám soukromým, tak podnikatelským subjektům. Vykoupí či oddluží nemovitosti, poskytne půjčky se zástavou.

Zdroj: www.raj-nemovitosti.cz

Podobné články