RealityMIX.cz

Skupina T.E zahájila výstavbu projektu Bleriot

Skupina T.E zahájila výstavbu projektu Bleriot

9.3.2018: V projektu Bleriot v pražských Kbelích skupina T.E postaví do první poloviny roku 2020 více než 150 nových bytů. Součástí komplexu bude i velký soukromý park či dětské hřiště.

Dva čtyřpodlažní a jeden pětipodlažní bytový dům v energetické třídě B vyrostou v ulici Polaneckého. Celkem nabídnou 151 jednotek v dispozicích 1+kk až 4+kk o velikostech od 26 m² do 96 m². Horizontálním i vertikálním propojováním menších bytů mohou zároveň snadno vzniknout větší nebo netradičně řešené obytné prostory dle individuálních požadavků, na což je budova architektonicky připravena. Všechny jednotky budou disponovat balkony, dřevěnými terasami či soukromými předzahrádkami. V nejvyšší ze tří budov bude poslední patro vyčleněno pro střešní apartmány s prostornými terasami. Byty v rámci standardního vybavení zahrnují nejen kvalitní dřevěná okna a podlahy, designové koupelny či přípravu pro klimatizace v nejvyšších patrech, ale při příležitosti zahájení předprodeje také vestavěné skříně a kuchyně. U privátních předzahrádek je součástí standardu i příprava pro automatické zavlažování.

„V současné době, kdy se ceny nových bytů pohybují stále velmi vysoko, je Bleriot dokonalým příkladem toho, že i prémiové bydlení s vysokým standardem provedení může být cenově dostupné. Projekt se nachází v atraktivní lokalitě poblíž lesoparku a vyniká koncepčním a architektonickým řešením venkovního prostranství. Nabídne tak příjemné a klidné bydlení splňující vysoké požadavky na soukromí a propojení s přírodou,“ uvádí partner skupiny T.E Martin Hubinger.

Skupina T.E klade značný důraz na vytvoření co nejpříjemnějšího prostředí uprostřed zeleně, výběr kvalitních materiálů a nadčasovost řešení. Architektonický návrh stavby z dílny ateliéru Machar & Teichman proto vyniká elegantním minimalistickým provedením s jednoduchými a čistými liniemi. V souladu s domy je dle návrhu ateliéru Flera koncipován i soukromý park o výměře 6 500 m². Skupina T.E svým klientům navíc garantuje předání bytů již se vzrostlou vegetací, hrazenou údržbu a zahradní péči o ni po dva roky od kolaudace. Součástí parku bude i dětské hřiště, volnočasové prvky či vyhlídka k pozorování sportovních letadel.

Zdroj: skupina T.E

Autor: Komerční prezentace

Podobné články