RealityMIX.cz

Stavební spoření lze uzavřít online a levněji

Stavební spoření lze uzavřít online a levněji

Smlouvu o stavebním spoření od Buřinky si můžete vyřídit z pohodlí domova a uzavřít ji on-line. Zabere Vám to jen pár minut a navíc ušetříte až 2 505 Kč.

Buřinka jako první na trhu přichází se sjednáním stavebního spoření on-line. Smlouvu o stavebním spoření od Buřinky můžete uzavřít nejen pro sebe, ale i pro své děti. Stačí vyplnit požadované údaje, vyfotit a nahrát dva osobní doklady a výpis z běžného účtu. Po první ověřovací platbě je vše hotovo. Pro více informací a možnost uzavření stavebního spoření navštivte www.burinka.cz.

“Sjednání stavebního spoření nebylo nikdy jednodušší. Stačí pár minut a smlouva je uzavřená z pohodlí domova. Klient ušetří čas i peníze,” říká Stanislav Oliva, produktový manažer Stavební spořitelny České spořitelny.

On-line sjednání smlouvy je pro Vás navíc levnější, vyjde na 495 Kč bez ohledu na výši cílové částky, zatímco poplatek za uzavření smlouvy je u ostatních stavebních spořitelen v rozmezí 0,5 až 1 % z cílové částky. Ušetříte tak až 2 505 Kč. Smlouvu si můžete připravit doma on-line prostřednictvím aplikace a po poradě s finančním poradcem už jen připravenou smlouvu podepíšete.

Stavební spoření navíc otevírá cestu k úvěru ze stavebního spoření s nízkou úrokovou sazbou garantovanou po celou dobu splácení. Úvěr až do 800 000 Kč bez zástavy nemovitosti můžete využít především při modernizaci nebo rekonstrukci bydlení. Na úvěr ze stavebního spoření s nízkou splátkou Vám vznikne nárok v okamžiku, kdy spoříte minimálně 2 roky a máte na účtu alespoň 35 % cílové částky.

Stavební spoření patří k jednomu z nejvýhodnějších spoření na českém trhu. Zatímco úrokové sazby na spořicích účtech výrazně klesly, stavební spoření stále nabízí atraktivní zhodnocení až 3,4 % ročně a to především díky státní podpoře. Státní podpora představuje 10 % z vložených prostředků, maximálně 2 000 Kč ročně. Stavební spoření nabízí bezpečné zhodnocení financí, protože vklady jsou ze zákona pojištěny.

Zdroj: Stavební spořitelna České spořitelny, a. s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články