RealityMIX.cz

Tak trochu jiný developer – Nové Chabry představují přírodu s komfortem města

Tak trochu jiný developer – Nové Chabry představují přírodu s komfortem města

Kdysi populární satelity pohřbila špatná občanská vybavenost. Lidé opět hledají výstavbu uvnitř měst, s obchody a možnostmi volnočasových aktivit. Kompletní zázemí skutečně nadosah však mnoha moderním projektům stále chybí.

Problém pocítí čerství rezidenti až ve chvíli, kdy i obyčejné pečivo musí kupovat v obchodním centru „za rohem“, školky v lokalitě jsou plné a jediným sportovním i kulturním vyžitím je dětské hřiště v areálu.

Nový koncept bydlení představuje projekt Nové Chabry realizovaný v Praze 8. Moderní čtvrť roste rekordním tempem na okraji stávající zástavby a v blízkosti přírodních parků Čimické a Drahanské údolí. Kromě cyklostezky napojené na síť pražských cyklotras projekt zahrnuje dětská hřiště, cvičební hnízda pro všechny generace, relaxační zóny ve vnitroblocích a menší dvoupatrové komerční centrum s obchody, restaurací, fitness a dalšími službami. Od počátku plánování byla prioritou výstavba mateřské školy.

„Našimi klienty jsou převážně rodiny s dětmi. Lidé, kteří mění stávající panelákové byty za větší bydlení v novostavbě. Po úspěchu prodejů v první etapě jsme se rozhodli vsadit právě na nabídku bytů 3+kk a 4+kk, kterých se ostatní developeři zatím bojí. A vyplatilo se,“ uvedl Tal Grozner, ředitel české pobočky společnosti Star Group

Stavba je realizována v jednotlivých etapách tak, aby nenarušovala ráz okolí a pohodlí už přestěhovaných obyvatel. Nízké čtyřpatrové budovy nabízejé byty 1+kk až 4+kk. Běžný rodinný byt o velikosti 80 metrů čtverečních zde pořídíte od 3 800 000 korun bez DPH. Samozřejmostí je bezbariérové bydlení i odstranění překážek v okolí.

„Nejdůležitějším faktorem poptávky je pro většinu kupujících stále cena. Raději zaplatí za byt o sto tisíc korun méně, ačkoli dům stojí v holé bytové zástavbě bez služeb a možností dalších aktivit. Mladé rodiny s dětmi však už tento trend pomalu obracejí, místo k trvalému žití vybírají velmi pečlivě a z vysokých nároků na okolí bydliště nechtějí ustupovat,“ míní Tal Grozner.

„V Nových Chabrech je láká především příznivý poměr kvality a ceny, dobré napojení na veřejnou dopravu, ale i nízký počet bytů v jedné budově, který zaručuje dostatek prostoru a soukromí,“ uzavírá Tal Grozner.

Zdroj: www.novechabry.cz

Podobné články