RealityMIX.cz

top´rezidence - poklepání základního kamene

top´rezidence - poklepání základního kamene

U příležitosti dokončení základové desky domů řady A projektu top’rezidence proběhl dne 4. června v místě stavby v Šáreckém údolí v pražských Dejvicích slavnostní poklep základního kamene.

Projekt prémiového bydlení, který ve dvou fázích nabídne 50 nadstandardně vybavených nízkoenergetických a pasivních domů, měl před zahájením výstavby prodáno 35 % domů z 1. fáze výstavby.
Na základní kámen prvního developerského projektu KKCG Real Estate poklepali, spolu s představiteli KKCG Real Estate Patrikem Skálou a Petrem Pujmanem, i autoři projektu - architekti Jaroslav Šafer a Oldřich Hájek, zástupce generálního dodavatele a výkonný ředitel firmy Casta a.s. Martin Plechata. Poklepat základní kámen přišli také někteří z klientů, kteří si top´rezidenci vybrali jako místo pro svůj domov.

„top´rezidence vzbudila pozornost hned při zahájení prodeje a jsme velmi potěšeni zájmem ze strany kupujících, kterými byli v první vlně zejména lokální patrioti.“ říká Otto Koval, obchodní ředitel KKCG Real Estate a pokračuje: „V současné době máme prodáno více než 40 procent domů z první fáze. Zájemci oceňují nejen prestižní lokalitu Prahy 6 s unikátními scenériemi Šáreckého údolí, ale i koncept atraktivního bydlení z dílny architektonického ateliéru Šafer Hájek architekti, doplněného interiérovým designem Michala Froňka a Juraje Smoleně ze studia OLGOJ CHORCHOJ.“ uzavírá Otto Koval.
top´rezidence svým budoucím obyvatelům nabídne polosoukromý park s designovou klubovnou, dětským hřištěm a alejemi vzrostlých stromů v obytných ulicích. V rámci areálu bude k dispozici recepce s nepřetržitou ostrahou a řadou služeb. Kromě standardní správy areálu si tak bude možné objednat například úklidový a zahradnický servis, praní a čištění oděvů, pet servis, mytí a čištění vozidel, catering apod.

„Jedním z dnešních trendů moderního prémiového bydlení je nízká energetická náročnost. Všechny domy v top’rezidenci budou postaveny v energetické třídě A, a více než polovina z nich bude v pasivním standardu,“ vysvětluje Patrik Skála, technický ředitel KKCG Real Estate. „Z našich interních průzkumů vyplývá, že klienti oceňují kvalitní materiály, šetrný vztah k životnímu prostředí a lokalitě a zajímají je i výrazně nižší provozní náklady s tím spojené,“ doplňuje.

Ceny domů s podlahovou plochou 176,5 až 299,3 metrů čtverečních s dvojgaráží, které jsou v dispozicích 5+1 nebo 5+kk, začínají na 13,3 milionu korun včetně DPH. Největší domy s podlahovou plochou téměř 300 m2 jsou nabízeny za 25,8 milionů korun. Ceny domů s vlastním pozemkem a dvojgaráží se tak v top´rezidenci pohybují od 75 tisíc do 86 tisíc korun za metr čtvereční podlahové plochy a jsou srovnatelné s cenami bytů vyššího standardu v lokalitě.

V únoru roku 2016 zde bude otevřen vzorový dům kompletně zařízený a vybavený dle návrhu studia OLGOJ CHORCHOJ, které stojí i za návrhy interiérů rodinných domů ve standardu TOP a PREMIUM.
Dokončení výstavby všech domů je plánováno na rok 2017. Generálním dodavatelem stavby je písecká společnost Casta a.s.

V sousedství projektu se nachází mezinárodní školka Global Concept International school aplikující Montessori vzdělávací metody. V nedalekých Nebušicích sídlí mezinárodní škola International School of Prague. Nová stanice metra Bořislavka s přímým napojením na chystané obchodní a kancelářské Centrum Bořislavka, jehož developerem je rovněž KKCG Real Estate, je od top´rezidence vzdálená necelých deset minut. Stejnou dobu potrvá jízda autem i na ruzyňské letiště Václava Havla.

KKCG Real Estate
KKCG Real Estate je členem investiční skupiny KKCG. Byla založena v roce 2012 za účelem efektivního řízení real estate projektů skupiny. Hlavním předmětem její činnosti je komerční a rezidenční development a facility management. Společnost dále monitoruje trendy a trhy v oblasti real estate, vyhledává vhodné investiční příležitosti a poskytuje poradenskou činnost pro mateřskou společnost KKCG SE. Vize společnosti KKCG Real Estate je vytvářet trvalé hodnoty spojením genia loci s inovativní architekturou v duchu zásad udržitelného rozvoje.

Investiční skupina KKCG
KKCG je mezinárodní investiční skupina spravující majetek převyšující 50 mld. Kč a zaměstnávající přes tři tisíce lidí. Jako strategický investor se dlouhodobě zaměřuje na oblasti ropy a zemního plynu, průmyslu, financí a investic. Skupina KKCG drží podíly ve více než 25 českých a zahraničních společnostech, mezi které patří např. Skupina MND, SAZKA sázková kancelář a.s., Vítkovice a.s., VÍTKOVICE HOLDING, Skupina Intermos, Cestovní kancelář FISCHER, CK NEV-DAMA, Grossmann Jet Service, Informační linky a.s. a další. KKCG působí v deseti zemích světa, konkrétně v Evropě – v České republice, Slovensku, Velké Británii, Nizozemí, Rusku, Kypru, dále v Pákistánu a v Jemenu. Má 8 poboček, které jsou v Londýně, Moskvě, Islambádu, Amsterdamu, Limassolu, Bratislavě, Samaře a Praze.

Zdroj: www.top-rezidence.cz

Podobné články