RealityMIX.cz

Třešňovka - Pro ty, kdo chtějí bydlet ve vlastním domku se zahradou a nepřijít o výhody města

Třešňovka - Pro ty, kdo chtějí bydlet ve vlastním domku se zahradou a nepřijít o výhody města

27.12.2017: V jednom z nejkrásnějších měst České republiky rozkvetl stejně krásný projekt výstavby rodinných domů – Třešňovka – moderní bydlení citlivě zakomponované do blízkosti městské památkové rezervace Kutné Hory.

Výstavba splňuje veškeré požadavky pro příjemné a atraktivní bydlení nedaleko centra a k tomu s přírodou za zády. Architektonická koncepce byla zvolena s ohledem na město Kutná Hora, které patří k historickým skvostům. Projekt Třešňovka přímo navazuje na stávající zástavbu rodinných domů Kutné Hory. Díky své strategické poloze a klidnému prostředí v zeleni je tak ideálním místem pro domov jak pro mladé páry, rodiny s dětmi, tak i pro starší rezidenty. Součástí projektu je i plánovaná výstavby dětského hřiště a nadstandardní parková úprava okolí.

Důraz klademe na osvědčené a kvalitní materiály i technologie. Díky tomu mají domy dlouhou životnost a minimální náklady na provoz.

Vnitřní dispozice domu má promyšlený každý centimetr plochy, a proto zde naleznete dostatek místa pro vestavné skříně či jiné úschovné prostory – jako například praktický úložný prostor pod schodištěm.

Centrum města je v docházkové vzdálenosti a například na kolo můžete sednout hned před domem a vyrazit na výlet do krásného okolí.

Směrem k obchodu nebo do školky dojdete klidnou chůzí během pěti minut. Centrum je dostupné za deset minut. Přesto pro klienty Třešňovky připravujeme začlenění do MHD – zastávku jsme již vybudovali. Každý dům má své vlastní parkovací stání a v celém projektu je dostatek míst i pro auta návštěv.

Praha je dostupná autem do 45 min., vlakem nebo autobusem s přímým spojením.

1. etapa projektu byla velmi rychle a úspěšně prodána a z 2. etapy zbývají již poslední volné domy s možností okamžitého nastěhování. Neváhejte si tedy domluvit nezávaznou prohlídku a využijte stále velmi výhodných hypoték!

Veškeré informace na www.tresnovka.cz

Těšíme se na Vás!

Zdroj: www.tresnovka.cz

Autor: tým Třešňovka (Komerční prezentace)

Podobné články