RealityMIX.cz

Trigema postaví bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ CLB@Letňany

Trigema postaví bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ CLB@Letňany

Společnost Trigema přichází s dalším projektem vycházejícím z konceptu Chytrého bydlení. V pražských Letňanech zrealizuje výstavbu bytového domu CHYTRÉ BYDLENÍ CLB@Letňany, který nabídne 75 bytů.

Poté, co Trigema v této části Prahy v minulosti zrealizovala bytové projekty Barevné Letňany a 2Barevné Letňany, připravila zde další rezidenční investici. Nové byty budou díky průměrné ceně ve výši 54 tisíc korun za metr čtvereční určeny širokému okruhu zájemců. Strany připravovaného domu v Letňanech budou orientovány téměř shodně podle jednotlivých světových stran.
Bytový dům CLB@ Letňany, jehož architektonický návrh pochází z Ateliéru Smitka, je založený na základních výhodách konceptu Chytrého bydlení společnosti Trigema. Díky tomu bude mít budova energetickou náročnost třídy B a součástí projektu je rovněž využití odpovídajících materiálů či rekuperace VZT, kdy se o dostatečnou výměnu vzduchu stará moderní individuální vzduchotechnický systém.

V prodeji, který byl zahájen na přelomu loňského a letošního roku, je zatím prvních 55 bytů. Ty jsou ve velikosti od 34 do 122 metrů čtverečních. Velké byty s výhledem do okolí budou situovány do vyšších pater objektu. V přízemí pak budou komerční prostory, určené pro různé druhy služeb. K nastěhování bude celý projekt připraven v průběhu léta roku 2017.

Nový 14podlažní dům, jehož stavební práce zajišťuje společnost Trigema Building, bude stát u Chlebovické ulice. Předloni v jeho blízkosti Trigema dostavěla poslední fázi projektu 2Barevné Letňany. Ten mimo jiné uspěl i v soutěžích Best of Realty – Nejlepší z realit a Realitní projekt roku. Celý projekt se vloni na jaře vyprodal po šesti měsících od jeho kolaudace a za zmínku jistě stojí skutečnost, že poslední etapa byla vyprodána téměř ve stejnou dobu jako ta předchozí.

Letňany už dávno nejsou okrajem Prahy. Jedná se o ucelenou součást hlavního města, kde se nachází různorodá zástavba – vily, bytové i panelové domy. Celá oblast má díky metru přímé napojení na centrum. V okolí je Městský okruh a severně odtud navíc dálnice D8, vedoucí směrem na Teplice a Ústí nad Labem. V současnosti je tu hned několik obchodních center, celá řada sportovišť a další možnosti vyžití.

Další informace o projektu naleznete na adrese www.chlebovicka.cz

Zdroj: www.chlebovicka.cz

Autor: Komerční článek

Podobné články