RealityMIX.cz

Unhošť - rodinné domy v přírodě s dobrou dostupností do Prahy

Unhošť - rodinné domy v přírodě s dobrou dostupností do Prahy

I vy můžete mít rodinný dům! Unhošť nabízí ideální bydlení u lesa s veškerou občanskou vybaveností a za dobrou cenu.

Unhošť je skvělé místo pro život. Klidné město mimo hlavní silniční tahy, ale přesto v dobré dostupnosti do Prahy, která je vzdálená pouhých 12 km. Autobusem 307 se pohodlně dostanete na metro B – Zličín, linkovými autobusy na metro A – Hradčanská, nebo vlakem na Masarykovo nádraží.

Společnost JUNG.CZ a.s. zde nabízí bydlení za příznivou cenu v řadových dvojdomcích s garáží, předzahrádkou a zahradou za domem, která poskytuje dostatek soukromí. Domy jsou bezbariérové a obklopené přírodou. Je skvělé vyjít z domu a hned se procházet v přírodě.

Ideální bydlení pro aktivní rodinu

V blízkosti rodinných domů v Unhošti je dostupná veškerá potřebná infrastruktura. Najdete zde státní správu, mateřskou i základní školu, obchody, fitcentrum, knihovnu i zdravotní péči. Nechybí zde ani možnosti pro sportovní a kulturní vyžití. V blízkosti se nachází Chráněná krajinná oblast Křivoklátsko.

V domech se počítá s pozdější možností dostavby podkroví, kde mohou vzniknout až dvě samostatné místnosti. Na výběr jsou domy nízkopodlažní s přípravou pro podkrovní s byty v dispozicích 1+kk, 3+1 a 3+kk, s dokončeným podkrovím pak v dispozicích 2+kk, 4+1 a 5+1, nebo dvoupodlažní s plnohodnotným 2. podlažím v dispozicích 4+kk.

Použití sádrokartonu systému Knauf nebo Rigips stavbu podkroví značně zjednodušuje a umožňuje tak docílit značných úspor. Je to ideální řešení například pro mladé rodiny, pro které je výhodné budovat bydlení postupně se zvyšující se životní úrovní a nároky na prostor.

Klient je vždy na prvním místě

Společnost JUNG.CZ a.s. vychází klientům vstříc také s úpravami půdorysu nebo s možností vlastního výběru zařízení. Domy buduje postupně podle množství zákazníků, což umožňuje úpravy na základě jejich individuálních přání. Zároveň se snaží o co nejlepší porozumění současných i budoucích potřeb svých zákazníků a v rámci svých možností je plní. Nabízí také konzultaci změn s architektem.

Dvojdomky mají šikmou střechu, omítka je v bílé, pískové nebo černohnědé barvě. Okna jsou z PVC, stejně jako vstupní dveře. Přístupové chodníky jsou ze zámkové dlažby.

Společnost JUNG.CZ a.s. projektuje, staví a prodává rodinné domky v lokalitách u Prahy jako je Unhošť, Velvary a Dolní Kamenice u Velvar. Prodává také atraktivní pozemky v Dolních Jirčanech. Na českém trhu se pohybuje od roku 1991, již 10 let je vlastníkem certifikátu kvality ČSN EN ISO 9001. Od roku 2010 vlastní také certifikát kvality ČSN EN ISO 14001. Ve všech svých projektech využívá systém dodávek od prověřených dodavatelů stavebních prací, jakož i výrobců materiálů.

Společnost JUNG.CZ a.s. klade důraz na nadstandardní vztahy se zákazníky. Uplatňuje individuální přístup, snaží se o vstřícnost a co nejlepší porozumění jejich potřebám. V rámci svých možností vychází přáním a požadavkům zákazníků maximálně vstříc. Zajišťuje komplexnost svých služeb za minimální náklad pro zákazníka.

Postavte si s JUNG.CZ a.s. bydlení na míru! Více informací o společnosti a nabízených projektech najdete na www.jung.cz.

Zdroj: www.jung.cz

Podobné články