RealityMIX.cz

Výstava Stavíme, bydlíme zve do Hodonína

Výstava Stavíme, bydlíme zve do Hodonína

18.1.2017: První ze série stavebních výstav nesoucích název Stavíme Bydlíme se letos koná tradičně v Hodoníně, a to v prostorách Domu kultury Horní Valy.

Vstup na výstavu, která je v pátek 27. ledna otevřena od 9 do 18 hodin a v sobotu 28 ledna do 17 hodin, je zdarma. Tradičně budou výstavní prostory zaplněny expozicemi vystavovatelů z oboru stavebnictví a vybavení domácnosti, a tak zde návštěvníci budou moci nejenom načerpat inspiraci, ale poradit se s odborníky, případně využít výstavní slevy, nebo si poslechnout několik přednášek vztahujících se k aktuálním tématům.

S jakou nabídkou výrobků a služeb letos přichází vystavovatelé? Jaké je nosné téma výstavy?

Zaměření výstavy je široké a každý zde najde to, co potřebuje ke splnění svých investorských záměrů.  Pro návštěvníky je připravena  pestrá nabídka moderních stavebních materiálů, technologií vytápění, služeb a novinek pro dům a byt. Odborníci z širokého stavebního oboru poradí s řešením konkrétního problému, nabídnou vhodné materiály, technologie, nástroje i služby. Teplo a jak ho získat levně a ekologicky – to je téma, které zajímá opravdu každého. Nabídka úsporných kotlů, ohřívačů vody, krbů a kamen, elektrických topidel, podlahového vytápění, ale i tepelných čerpadel, solárních systémů a rekuperačních jednotek by měla uspokojit každého zájemce.

Ti, kteří se zajímají o stavební práce nebo bytovou výstavbu, mohou vše konzultovat s nejednou stavební firmou, či přímo s firmou vyrábějící nebo prodávající  stavební materiál. Budou zde prezentovány zdící materiály, komínové systémy, kompletní realizace střech, zateplovací systémy, dlažba, obklady, stavební chemie, izolace různého typu a použití.

Neodmyslitelnou součástí každého domu jsou okna a dveře. A tak ani na veletrhu nesmí chybět  nabídka plastových, dřevěných i hliníkových oken a jejich doplňkových komponentů- žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu, markýz.

Z vybavení interiérů zde pak najdete interiérové dveře, centrální vysavače a představí se i koupelnové studio.

Nabídku doplňují garážová vrata, ploty i venkovní dlažba a keramika do zahrad. Přímo na výstavě můžete zakoupit i některé z domácích spotřebičů.

Firmy také nabídnou výstavbu rodinných domů na klíč, minimálně v nízkoenergetickém standardu, a z  různých stavebních systému - od klasického zdiva, přes stavebnicové systémy až po přírodní materiály i v poslední době tolik oblíbené dřevostavby.

Letošní nabídka je rozšířená i o přehlídku stavební mechanizace, komunální a zahradní techniky.

Součástí výstavy Stavíme, bydlíme je již tradičně i doprovodný program formou přednášek. Fundovaní odborníci seznámí se zajímavými tématy z  oblasti  dřevostaveb, energeticky úsporných způsobů vytápění. Letos je dotační program Nová zelená úsporám 2017 rozšířen o další oblasti, v nichž lze dotace čerpat – např. využití odpadních vod k  ochlazování budov,  podpora výstavby nových bytových domů s velmi nízkou energetickou náročností na území celé ČR a další. Odborníci přímo ze Státního fondu životního prostředí ČR vám poskytnou aktuální informace o dotačních možnostech z tohoto programu na výstavbu a rekonstrukci rodinných i bytových domů. Přijďte si poslechnout, jak velkou dotaci můžete získat. Přednášky budou probíhat v pátek odpoledne a sobotu dopoledne. Stejně jak na výstavu je i na přednášky vstup zdarma.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články