RealityMIX.cz

Využijte příležitosti stát se vystavovatelem na veletrhu BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY

Využijte příležitosti stát se vystavovatelem na veletrhu BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY

Po čtyři dny - od 17. do 20. března - bude na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA probíhat již 22. ročník specializované výstavy věnované novým projektům bydlení – BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY.

Přípravy veletrhu jsou v současnosti již v plném proudu a většina výstavní plochy je obsazena, přesto však máte ještě možnost využít příležitosti a stát se součástí tohoto veletrhu. Podat přihlášku si můžete přibližně do poloviny února.

Na výstavu BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY každoročně zavítá velké množství návštěvníků z řad odborné i laické veřejnosti. Vystavovatelé tak mají jedinečnou příležitost seznámit široké spektrum veřejnosti s novými trendy, plány i aktualitami v oblasti projektů bydlení či s novinkami na trhu nemovitostí, a získat tak nové klienty a zákazníky.

Mezi vystavovateli nemůže tradičně chybět ani portál www.kdechcibydlet.cz, který se specializuje na nabídku nového bydlení od developerů působích na území celé České republiky. Ty zde budou reprezentovat mimo jiné společnosti MK Development, Real-Treuhand Reality, Star Group, Trigema či YIT, které zde přestaví své aktuální rezidenční projekty.

Ilustrační foto: výstavní stánek DALTEN media, září 2015

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články