RealityMIX.cz

Zájem o vstup do franšízové sítě RSČS je velký

Zájem o vstup do franšízové sítě RSČS je velký

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů takřka celé území České republiky.

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů takřka celé území České republiky. „Neustále zvyšujeme počet realitních makléřů a franšíz, abychom mohli postupně obsadit všechna větší města a maximálně se tak přiblížit klientům. Zájem o vstup do naší sítě je velký, franšízanty si ale pečlivě vybíráme. Jejich kvalita je totiž pro nás i klienty zcela zásadní,“ říká obchodní ředitel RSČS Miloš Červenka. Novým zájemcům o franšízy nabízí jak propracované know-how v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, tak i nedocenitelné zázemí stabilní společnosti a významné benefity. Mezi ně patří například školící systém makléřů formou vlastní Akademie RSČS. Všichni členové sítě rovněž využívají jednotné logo, sjednocený je vzhled poboček i webový portál pro nabídky nemovitostí.

„V nedávné době jsme podepsali smlouvu s novými franšízanty v Mělníce, Sokolově a Liberci, o dalších jednáme například ve Zlíně, Pardubicích či v Praze,“ doplňuje Červenka. A dodává: „Naším franšízantem se může stát již zavedená samostatná realitní kancelář, jako tomu je třeba v případě mělnické Convey Agency. Členem však může být i síť realitních kanceláří či samostatný makléř. Jedná se rovněž o zajímavou investiční příležitost pro ty, kteří plánují podnikat v nemovitostech,“ vysvětluje Miloš Červenka. Například novým franšízantem pro Liberec se stala zavedená developerská společnost Továrna, která se realitám věnuje již několik let, má za sebou úspěšné developerské projekty a svou činnost nyní rozšiřuje i na poskytování komplexních realitních služeb. Franšízová pobočka v Sokolově je zase naopak zcela nová, vybudovaná na dlouholetých zkušenostech zakládajících makléřů.

RSČS vznikla v roce 2002 jako dceřiná společnost České spořitelny patřící do nadnárodní skupiny Erste Group. Opírá se tak o silné zázemí garantující seriózní, odborný a odpovědný přístup.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články