RealityMIX.cz

Žít i podnikat v zeleni nemusí být pouze snem

Žít i podnikat v zeleni nemusí být pouze snem

Projekt ByTy Malešice představuje unikátní architektonické řešení odpovídající na odvěkou otázku jak propojit zástavbu s přírodou. Podnikat a žít v dokonalé symbióze města se zelení můžete i vy.

Přízemí všech budov, které vyrostly v rámci projektu ByTy Malešice v Praze 10, nabízí živnostníkům i firmám skvělé a lukrativní zázemí v podobě komfortních interiérů s předzahrádkami. Kolem nich denně procházejí stovky potenciálních klientů – obyvatel, kteří tak mohou užít naplno ve všech směrech soběstačnosti, kterou ByTy Malešice nabízejí. Supermarket, poliklinika, restaurace, vinárna a další služby mají své místo v běžném životě rezidentů. Banka, pošta i Úřad městské části Praha 10 ušetří mnoho času a parkování v místě projektu i mnoho nervů. Sportovci navíc ocení i místní fitness a wellness.

Za přírodou není třeba chodit jen do nedalekého Malešického parku. Areál je naskrz protkán stromy, keři a květinami. Každý byt disponuje vlastní terasou nebo balkonem s truhlíky, stěny budov zkrášlují popínavé druhy květin a atriu projektu dominuje habrová alej. Péči o zeleň pravidelně zajišťuje profesionální zahradník.

ByTy Malešice vynikají svou skvělou dostupností autem i MHD, rodiny potěší řada škol a školek v blízkém okolí. O bezpečnost v areálu se stará kamerový systém a 24hodinový technicko-recepční dozor. Trumfem v rukávu projektu je centrální dálkové vytápění, které přinese významnou úsporu nákladů.

V projektu ByTy Malešice najdete i profesionální tým prodejců. Svůj sen o vlastním podnikání i skvělém životě v náruči přírody si tak může snadno splnit opravdu každý.

Zdroj: www.bytymalesice.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články