RealityMIX.cz

4. odborná realitní konference se blíží. Pošlete organizátorům své náměty

4. odborná realitní konference se blíží. Pošlete organizátorům své náměty

12.12.2018: Realitní vzdělávací institut právě zveřejnil zprávu, že 4. odborná realitní konference proběhne již zkraje příštího roku, a to hned 15. 1. 2019. Navíc v ultramoderních prostorách Cubex Centra v Praze. Možná si říkáte, proč tak brzy?

Nechoďme kolem horké kaše – rok 2019 zkrátka bude pro nás všechny, kteří se věnujeme realitám, zlomový. Věřím, že za rok touto dobou to bude na trhu vypadat jinak než dnes. Pár subjektů zmizí, změní se, či vzniknou noví. Snížení objemu obchodu prostě bude, ač si můžeme přát opak. A jako vítězové z toho nevyjdou ti největší, nejhezčí či nejoblíbenější, ale ti nejchytřejší a nejinformovanější. Celosvětový business je dnes postaven na informacích. Proto jsme tento ročník opět pojali jinak, než je tomu na podobných akcích zvykem – u nás nevystoupí nikdo za to, že se stane naším partnerem. Konference je samozřejmě finančně náročná, ale rozhodli jsme se, že ji raději podržíme vlastními prostředky, jen abychom si udrželi vysokou a nekomerční kvalitu. A tak proto, že to děláme pro všechny z nás, bych byl moc rád, kdybyste mi napsali svoje návrhy na to, co byste chtěli slyšet. Program máme sice ale mile rádi jej zaměníme za něco ještě zajímavějšího. Třeba panelová diskuse makléřů s největšími obraty na téma Jak nabírat nemovitosti?

Některé přednášející budeme jako překvapení odhalovat později, ale několik hvězd už představit můžeme. Za mě jimi jsou určitě Lukáš Beťák a Martin Lípa, kteří založili a vedou největší realitní facebookovou skupinu Realitní makléři ČR. Dále špičkový odborník na realitní právo ze vzdělávací společnosti Gaudens pan Mgr. Petr Pavlíček. Určitě se těšte na Mgr. Bc. Jana Maška z největší tuzemské insolvenční kanceláře, který nás seznámí s rozsáhlou novelou insolvenčního zákona, platnou od příštího roku. Špičkový lektor Miroslav Princ, který školí významné tuzemské i zahraniční konglomeráty, nám poradí jak efektivně telefonovat. Celoroční soutěž Realiťák roku s námi vyhlásí předsedkyně poroty a ministryně pro místní rozvoj Ing. Klára Dostálová. A závěr přednáškového bloku před večerní after party bude patřit Marianu Jelínkovi, borci, který jako osobní kouč a mentor držel mnoho let na vrcholu kariéry Jaromíra Jágra. Kdo ještě neslyšel jeho vystoupení o motivaci k práci, má se opravdu na co těšit.

Jménem Realitního vzdělávacího institutu věříme, že se 15. ledna 2019 uvidíme a úspěšně spolu nastartujeme rok 2019.

Přihlásit se můžete standardně na: www.realitnikonference.cz

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články