RealityMIX.cz

Až 250 tisíc za vaši realitní kancelář

Až 250 tisíc za vaši realitní kancelář

12.12.2017: Podnikat na realitním trhu není nic lehkého. Větší šanci na úspěch mají ti velcí a silní, protože se mohou opřít o dobré zázemí – mají vyšší rozpočet na propagaci nemovitostí, velkou klientskou databázi, mohou si dovolit nabídnout svým zákazníkům i zaměstnancům výborné podmínky a benefity.

NEXT REALITY přichází před Vánocemi se zajímavou nabídkou. Nabízí až 250 000 korun za odkoupení realitní kanceláře. I vaše firma má tak možnost zapojit se do sítě několika desítek poboček NEXT REALITY, které jsou rozprostřeny ve všech krajích České republiky.
Co si NEXT REALITY od takového „merge“ slibuje? Kromě přirozené snahy rozšířit síť poboček si NEXT REALITY vysoce cení lokální znalosti trhu, kterou jim každá nově připojená kancelář předává. Spojení s těmito kancelářemi NEXT REALITY umožňuje dostat se blíže ke klientům a poskytnout jim komplexní a férové služby.

Nábor spolehlivých makléřů pro vaši pobočku

Čtvrt milionu korun za uzavření partnerství je jistě hezká částka, ale přesto – vyplatí se to? Jsou velmi racionální důvody, proč se přidat k velkému hráči na trhu realit. Poslední dobou menší realitní kanceláře žehrají na nedostatek kvalitních makléřů. Realitní makléř by měl být odborníkem ve svém oboru – pracovitý, aktivní, dobře informovaný, ve vztahu ke klientům důvěryhodný, spolehlivý, empatický. Společnosti se silnou pozicí na trhu, mezi něž se NEXT REALITY řadí, mají možnost přitáhnout do svých řad díky skvělým marketingovým kampaním opravdu špičkové lidi. Není problém je dodat právě k vám, rozhodnete-li se k NEXT REALITY připojit.

Výhoda silného finančního zázemí

Nedostatek kapitálu často menší realitní kanceláře limituje v tom, že nejsou schopné realizovat nákladné výkupy „velkých“ nemovitostí. Právě na nich je přitom možné zajímavě profitovat. Spojení se značkou NEXT REALITY umožňuje realitním kancelářím těžit ze stabilního zázemí, hodit za hlavu starosti o cashflow a neomezovat se při rozvíjení obchodu.
Silná pozice NEXT REALITY umožňuje dopřát svým zaměstnancům i klientům výhody, které malé realitní kanceláře sotva mohou nabídnout. Makléři mohou využívat služební vůz, zákazníci zase bez zbytečných průtahů prodají i takovou nemovitost, která není v optimálním stavu. Společnost NEXT REALITY je totiž ochotna po uskutečnění transakce poškozený byt zrekonstruovat a učinit jej tak přitažlivějším pro potenciální kupce.

Komplexní služby

Call centrum, právní služby, manažerské nebo marketingové školení... NEXT REALITY dbá na maximálně kvalitní podporu svých lidí.
Začněte novou kapitolu svého podnikání na trhu nemovitostí. Uzavřete spolupráci s NEXT REALITY. Rozhodnete-li se do 23. prosince 2017, čeká na vás odměna až 250 000 korun.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články