RealityMIX.cz

Bydlení Rokytka = Stačí vám 10% z kupní ceny

Bydlení Rokytka = Stačí vám 10% z kupní ceny

Společnost REALPARTNERS Vám představuje novou etapu bytových domů projektu Nad Rokytkou, nacházejících se na klidném místě, s dostatkem zeleně, v dynamicky se rozvíjejícím prostředí pražských Vysočan na Praze 9.

Klidná a atraktivní lokalita

Ne jenom byt ale i lokalita a okolí rozhodují o výběru nového domova. S jistotou můžeme říct, že rezidenční čtvrť Nad Rokytkou je klidné a bezpečné místo pro budoucí obyvatele v malebné přírodě.

Krásné výhledy, klidné prostředí, v bezprostředním okolí najdete cyklostezku a od roku 2013 také fitness stezku, umístěnou podél břehu Rokytky. Jedinečné zázemí, které majitelům poskytne dostatek míst k relaxaci i sportovnímu vyžití.

Zajímavostí projektu je cyklostezka propojující Vysočany a Hloubětín. A v blízkosti projektu se připravuje rozsáhlý městský park s piknikovou loukou, rybníkem a pěší stezkou na metro.

Bytové jednotky

IV etapa, jejíž první domy se kolaudují již letos v říjnu, je právě ve výstavbě přímo mezi stanicemi metra B Vysočanská a Hloubětín. V sedmi šestipodlažních domech, s energetickou třídou B (velmi úsporná) nabízíme 282 dispozičně propracovaných bytů jak s předzahrádkami, tak s prostornými terasami.

Najdete zde byty pro singles, mladé páry i rodiny s dětmi. Propracované dispozice bytů 1+kk až 4+kk o ploše 34m2 až 134m2 s balkóny, terasami nebo předzahrádkami až 356m2.

Standardy bytů zahrnuje dřevěná eurookna s izolačním dvojsklem, plovoucí podlahy, protipožární, bezpečnostní, vícezámkové dveře, keramickou dlažbu, obklady, přípravu na kuchyňskou linku a myčku a zařízenou koupelnu. Internet, pevná linka a STA rozvody v každém pokoji. Terasy mají mrazuvzdornou protiskluzovou, keramickou dlažbu.

Samozřejmostí je ještě možnost ovlivnit výběr zařizovacích předmětů. Klient si volí typ a barvu podlah, obkladů, sanity v koupelnách a na toaletě, dveří a vypínačů.

V přízemí domu se nacházejí garážová stání a zděné sklepy, které je možné dokoupit. Samozřejmostí je vyřízení hypotečního úvěru od REALPARTNERS zdarma.

Občanská vybavenost

V blízkém okolí se nachází kompletní občanská vybavenost vč. MŠ, ZŠ a SŠ. Nové nákupní centrum Harfa, Sazka Aréna, Galerie Fénix, Centrum Černý Most IKEA, Globus a Makro jsou snadno dostupný jak autem, tak i městkou hromadní dopravou. Kromě nákupů můžete využít také kulturní a sportovní aktivity, multikina a fitness centra v okolí.

Veřejná doprava

Přímé spojení tramvají z 2minuty vzdálené zastávky tramvaje U Elektry nebo Nademlejnská na metro B Hloubětín, Palmovka a Florenc. Cesta do centra Prahy trvá jenom 20 minut.

Pro bližší informace o společnosti REALPARTNERS navštivte naše webové stránky www.realpartners.cz

Zdroj: REALPARTNERS

Podobné články