RealityMIX.cz

Bydlení v pražské Libni? Klidné, pohodlné a luxusní

Bydlení v pražské Libni? Klidné, pohodlné a luxusní

4.12.2017: Libeň patří do velmi dynamicky se rozvíjející Prahy 9. Městská část mezi Vysočany a Karlínem se těší ze snadné dostupnosti do centra Prahy díky skvělé tramvajové obslužnosti nebo stanici metra B-Českomoravská.

Z nádraží Praha-Libeň, dostupného v pěší vzdálenosti, je naopak velmi pohodlné vydat se s batohem na víkend vlakem mimo Prahu. Pokud vám však větší radost dělá batoh v kufru auta než na zádech, oceníte jednoduché napojení na Pražský okruh nebo dálnice D8 na sever a D11 na východ České republiky.

Vše na dosah

Není tomu dávno, kdy v této lokalitě vzniklo klidné nákupní a kancelářské centrum Galerie Harfa a další nákupní možnosti, restaurace, místa pro sportovní vyžití nebo víceúčelová hala O2 aréna. Dá se říci, že v blízkosti pořídíte naprosto vše, co k životu potřebujete, a ještě se dobře pobavíte. A pokud zatoužíte po procházce s partnerem nebo dětmi, naproti Poliklinice Vysočany oceníte dětské hřiště přiléhající k příjemnému parku Podvinní, jímž probíhá také cyklostezka podél říčky Rokytky. Všechny tyto příjemné benefity můžete čerpat, rozhodnete-li se pořídit byt v Rezidenci Esprit.

Bydlet v Rezidenci Esprit můžete brzo i vy

Rezidence Esprit I a II sestávají ze dvou pětipatrových budov na rohu Lihovarské a Drahobejlovy ulice. Na zastávku tramvaje Ocelářská jsou to pouhé dvě minuty chůze, na stanici metra Českomoravská jen osm minut. V tuto chvíli prochází projekt společnosti PSN rozsáhlou přestavbou, díky níž získá nového ducha i rozměr. Budoucí majitele přivítá v druhé polovině roku 2018. V současné době můžete po domluvě navštívit zařízený vzorový byt 2+kk, díky němuž si uděláte tu správnou představu o tom, jak by váš nový domov v Rezidenci Esprit mohl vypadat.

V nabídce jsou byty o dispozicích 1+kk až 4+kk, ateliéry a nebytové prostory v přízemí. K mání jsou také sklepní kóje pro uložení sezónních věcí či zavařenin. Kryté parkování pro zájemce je možné v sousedství domu.

Probudit se do slunného dne a mít na dosah vše, co si přejete, včetně radosti z bydlení. To čeká nové majitele bytů v Rezidencích Esprit.

Zdroj: Pražská správa nemovitostí

Autor: Komerční prezentace

Podobné články