RealityMIX.cz

Byty v rezidenčních domech BÍLÁ PERLA zlevní o osm procent, tedy o stovky tisíc

Byty v rezidenčních domech BÍLÁ PERLA zlevní o osm procent, tedy o stovky tisíc

Na místě bývalých opavských kasáren se čile staví, developerská společnost JTA zde dokončuje čtyři bytové domy. Kolaudovat se bude ještě letos, vzorový byt bude do léta.

Dřív to byly ruiny v podobě bývalých kasáren, dnes je to staveniště. První domy projektu rezidenčního bydlení BÍLÁ PERLA se zateplují, uvnitř se začínají dělat omítky. Tou největší aktualitou je ale plošné zlevnění bytů o celých osm procent, tedy o stovky tisíc korun. „Je to fér přístup k našim klientům,“ říká Robert Švec, majitel společnosti TRIMEX REALITY, která prodej bytů zaštiťuje.

Zlevňujete všechny byty o osm procent? Je to reakce na to, že se neprodává?
Ano, jde o plošné zlevnění všech bytů. A ne, není to kvůli tomu, že by se neprodávalo. Od roku 2024 se snižuje DPH na byty z patnácti na dvanáct procent, a taky se nám povedlo dobrou prací a pečlivým plánováním dodávek materiálu od našich dodavatelů snížit cenu výstavby o celkových pět procent, aniž bychom dělali nějaké kompromisy v kvalitě samotné stavby.

Týká se zlevnění i bytů co jsou v rezervaci?
Ano toto zlevnění se týká všech klientů plošně, bez ohledu na to zda mají uzavřenou smlouvu nebo teprve vybírají svůj budoucí byt.

V jakém stadiu jsou teď byty v první etapě výstavby?
První čtyř domy se zateplují a dělají se vnitřní omítky. To znamená, že všechny domy již mají hotové zasklení, rozvody vody, elektřiny i odpadů, a že budeme moci již brzy řešit takové ty příjemné věci jako jsou podlahy, sanita a podobně. A jen co budou hotové fasády a sundáme lešení, tak to bude najednou vypadat ještě úplně jinak.

O které byty je největší zájem?
Tradičně o ty největší a nejlepší, a tedy i nejdražší, a pak naopak o ty nejmenší, tedy takzvané startovací byty, či byty, které mnozí kupují jako investiční. Jak se začíná zlepšovat trh s hypotékami, poptávka výrazně roste. A jen co bude možnost bezproblémové a bezpečné návštěvy stavby, a samozřejmě jen co budeme mít hotový vzorový byt, tak očekáváme, že se prodej ještě zrychlí.

- komerční prezentace -

Zdroj: www.rezidencebilaperla.cz

Autor: TRIMEX REALITY

Podobné články