RealityMIX.cz

CBRE Zasedačka roku 2018 vyhlásila své vítěze

CBRE Zasedačka roku 2018 vyhlásila své vítěze

8.2.2019: Pátý jubilejní ročník soutěže CBRE Zasedačka roku 2018 zná vítěze všech devíti vyhlášených kategorií. Ti si svá ocenění převzali v kancelářské budově Corso Court v pražském Karlíně.

Vítězem kategorie Zasedačka roku se stala právnická společnost Dentons (Praha 1). Kategorii Nejatraktivnější pracovní prostředí vyhrála společnost KOMA Modular (Vizovice), specializující se na modulární výstavbu, a vítězství v kategorii Kancelář jako DNA firmy putovalo do Škoda Auto Digilab (Praha 7). V kategorii Malá kancelář porotu nejvíce zaujala zasedačka studia Black n' Arch (Praha 5) architekta Davida Černého a Tomáše Císařovského. Firmě Arval (Praha 4), která poskytuje operativní leasing vozidel, pak náleží prvenství v kategorii Zdravá kancelář. Společnost Trask solutions (Praha 4), technologická a konzultační společnost, si odnesla pomyslnou zlatou medaili v kategorii Chytrá spolupráce, Nano Energies (Praha 1), přední hráč na trhu obchodu s elektřinou, pak v kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy. Hlasování veřejnosti vyhrála zasedačka technologické společnosti Livesport (Praha 5). Za Architektonický návrh kanceláří SinnerSchrader (Praha 9) pak ocenění získal ateliér Kurz architects.

„U architektury se mi líbí rozmanitost úhlů pohledu, které přináší a stejně tak je to i u kanceláří. Mám radost, že za pět let trvání soutěže jsou vítězové vždy reprezentanty kancelářských prostor budoucnosti, a přeji si, aby firmy přicházely stále s novými, ale zároveň smysluplnými nápady,“ komentuje vítěze Eva Jiřičná, světoznámá architektka a předsedkyně poroty CBRE Zasedačka roku.

„Do soutěže se přihlásilo rekordních 101 firem napříč různými obory. Nejvíce dominovaly IT firmy, poté ecommerce, finanční sektor následovaný firmami z oblasti marketingu či výroby. Mezi finalisty se objevila také čtyři coworkingová centra, která zažívají nyní v České republice zlaté časy,“ říká Kateřina Havlová, Associate Director A&T Services – Office ve společnosti CBRE.

Hlavní porota ve složení Eva Jiřičná (AI-DESIGN), Alexandra Tomášková (Skanska), Richard Curran (CBRE), Jiří Kejval (Techo), Jan Musil (LIKO-S), Tomáš Jindříšek (Dark Side) a Pavel Maurer (Grand Restaurant) rozhodovala na základě hodnoticích kritérií z hlediska designu, originality, inovace, praktičnosti a atraktivity pracovního prostředí pro zaměstnance.

Autor: Jana Hrabětová
Fotografie: Nano Energies

Podobné články