RealityMIX.cz

CTP staví pro DACHSER

CTP staví pro DACHSER

2.4.2019: Smlouvu o výstavbě logistického centra na míru podepsal mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic s developerskou společností CTP Invest. Ta pro DACHSER v parku CTPark Ostrava v Hrabové postaví novou skladovou a administrativní budovu.

Společnost DACHSER působí na Ostravsku již od roku 2005. Nová logistická hala, která nabídne přes 3 200 metrů čtverečních skladové plochy a až 3 000 paletových míst bude kromě jiného vybavena vyhrazeným místem pro krátkodobé skladování nebezpečných zásilek a osazena patnácti nakládacími rampami. Moderní kancelářské prostory budou mít rozlohu 450 m2.

„Pobočka DACHSER Ostrava se nachází v rychle se rozvíjejícím regionu, který přitahuje průmyslové investice. Naši zákazníci v tomto regionu rostou a posilují, a my jsme rádi, že zároveň s nimi rosteme i my. Nové prostory nám dají větší flexibilitu a prostor pro optimalizaci firemních procesů a v budoucnu umožní i naši další expanzi,“ říká Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic.

Stěhování do nové budovy, díky níž bude vytvořeno přibližně dvacet nových pracovních míst, plánuje DACHSER na polovinu letních prázdnin.

Autor: Jana Hrabětová
Zdroj: DACHSER Czech Republic

Podobné články