RealityMIX.cz

Další růst ryze české sítě EVROPA i v novém roce

Další růst ryze české sítě EVROPA i v novém roce

Ryze česká realitní síť EVROPA poskytuje své služby klientům již od roku 1998. V současné chvíli pokrývají kanceláře sítě EVROPA rovnoměrně celou Českou republiku a jejich počet nadále roste. I přes ne zcela příznivé období v oblasti realit se pobočková síť neustále rozšiřuje a EVROPA realitní kancelář posiluje svou pozici na domácím trhu. V závěru roku 2012 a na počátku roku 2013 zaznamenala velký nárůst nových franšízových partnerů. V průběhu měsíce března budou otevřeny pobočky v Jihlavě, Českém Krumlově, Rakovníku. V červnu pak bude následovat Kutná Hora. V průběhu roku 2013 budou otevřeny i další pobočky, především ve středočeském kraji.

„Značka EVROPA realitní kancelář patří mezi stabilní a solidní realitní kanceláře,“ říká pan Jiří Filip, jednatel nové pobočky EVROPA v Jihlavě.
„Zavedené zázemí společnosti mi v mém podnikání dodává potřebnou jistotu.“

Jakub Pintýř, nový franchisant z Českého Krumlova, dodává:„Pouze EVROPA mne přesvědčila, že nabízí kromě propracovaného systému řízení a zázemí i kvalitní klientský přístup, vlastní vzdělávací akademii pro makléře a zaměstnance a také dobrý marketing spojený se samotnou prezentací značky i nemovitostí v nabídce.“ Pan Pintýř se při své činnosti intenzivně zaměřuje na videoprezentace nemovitostí. Nemovitost zobrazená v prostoru, včetně jejího umístění a okolí dává zájemci jednoznačně vyšší představu o nabízené nemovitosti. Přínosů videoprezentace pro zájemce, majitele i samotnou realitní kancelář je ale celá řada.

Rozšiřováním realitní sítě v České republice však jeden z největších realitních hráčů na domácím trhu nekončí, koncem minulého roku vstoupila EVROPA realitní kancelář i na Slovensko. 31. ledna 2013 byla slavnostně otevřena již druhá pobočka v Bratislavě.

EVROPA realitní kancelář nabízí svým franšízantům územní exkluzivitu a své partnery si důkladně vybírá."Do konce roku chceme dosáhnout cílového stavu 40 poboček po celé ČR." doplňuje Michal Macek, majitel značky EVROPA.

Více informací o efektivním podnikání s EVROPOU se zájemci dozví na stránkách www.rkevropa.cz/podnikani-s-evropou.

Zdroj: www.rkevropa.cz

Podobné články