RealityMIX.cz

Domy Říčany: nízkoenergetické domy třídy A

Domy Říčany: nízkoenergetické domy třídy A

Společnost REALPARTNERS představuje projekt dvanácti nových rodinných domů, z nichž je nyní šest volných. Domy, stojící na pozemcích od 372 po 516 m2, mají praktickou dispozici 5+kk, venkovní terasu, garáž a zahradu.

Domy
Dvojdomy jsou stavěny z klasických materiálů s důrazem na kvalitu a vysoký energetický standard. Objekty jsou projektovány jako dva zcela stavebně, tepelně i akusticky oddělené domy a umožňují maximální variabilitu vnitřního řešení s důrazem na nízké nároky na údržbu domů a jejich provoz: podlahové vytápění v přízemí celého domu, ekologický kotel Geminox a sluneční kolektory.

Jaké jsou výhody dvojdomu?

  • Lepší využití pozemku – dům stojí přímo na hranici pozemku
  • Větší vzdálenosti od sousedních domů
  • Úspora energie – netopíte celou jednu stěnu domu

Lokalita - město Říčany
Město Říčany, nacházející se 20 km jihovýchodně od centra Prahy, disponuje kompletní občanskou vybaveností a přímým napojením na dálnici a vlak do Prahy. Asi 200 metrů od lokality se nachází soukromá česko-anglická školka Magic Hill. Projekt rodinných domů navazuje na původní venkovskou zástavbu bez další zástavby v okolí. Za lokalitou, situovanou na jihovýchodním okraji města, je podle územního plánu nezastavitelná část, takže zde nemůže vzniknout velký satelit jako v jiných částech. Z místa je výhled na nedaleký zalesněný vrch. V blízkosti se nachází centrum Oáza s halou, venkovním bazénem, saunou, tenisovými a beach-volejbalovými kurty a restaurací. Městem protéká Rokytka a Říčanský potok, na jehož toku se nacházejí rybníky Marvánek a Mlýnský rybník.

Říčany jsou místem vhodným pro klidné bydlení se zajímavou a bohatou historií. Podle Hájkovy kroniky se první zmínka o Říčanech objevuje už v roce 748. Mezi památky patří zřícenina hradu z doby posledních Přemyslovců. Na náměstí stojí kostel sv. Petra a Pavla. Klenby nenápadné kaple v jeho interiéru zdobí fresky z doby kolem r. 1400. Nedaleko najdete Mariánský sloup z roku 1699. Známa je také Olivovna, založena v roce 1890 manželi Olivovými jako vychovatelna pro zanedbané a opuštěné děti. Dnes slouží jako dětská léčebna respiračních chorob.

Doprava:
Říčany leží na železniční trati 221 (Praha – Benešov u Prahy). Prochází jimi silnice č. 2: Praha – Kutná Hora – Pardubice, silnice č. 101: Jesenice – Úvaly u Prahy, vychází z nich silnice č. 107: Říčany – Velké Popovice – Týnec nad Sázavou. Napojení na D1 – exit 11.
Námi nabízená výstavba se nachází v bezprostřední blízkosti autobusových zastávek Říčany – Marvánek (busy č. 469, č. 494 – spojení se žel. stanicemi Říčany nádraží či nádraží Světice), autobus. zastávky Říčany – Voděradská (bus č. 428 Mukařov – Jesenice).
Vlakové nádraží je vzdálené dva km. Dostupnost dálnice D1 činí pět minut jízdy automobilem. Samozřejmostí je vyřízení hypotečního úvěru od REALPARTNERS zdarma.
Pro bližší informace o společnosti REALPARTNERS navštivte naše webové stránky www.realpartners.cz

Zdroj: REALPARTNERS

Podobné články