RealityMIX.cz

Držitelem titulu Best of Realty 2018 v kategorii Větších rezidenčních projektů se stal projekt Luka Living

Držitelem titulu Best of Realty 2018 v kategorii Větších rezidenčních projektů se stal projekt Luka Living

21.11.2018: Ve středu 14. 11. 2018 byly v Kongresovém centru ČNB vyhlášeny výsledky jubilejního 20. ročníku soutěže Best of Realty. Ocenění byla předána nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok.

Projekt Luka Living soutěžil v kategorii větších rezidenčních projektů. A zvítězil!

Porota v jeho případě vyzdvihla velmi odvážný, razantní, a především úspěšný vstup do málo rozvinuté oblasti nájemního bydlení. Ambiciózní projekt nastavil za použití těch nejmodernějších technologií zcela novou úroveň nájemního bydlení v celé České republice. Bydlení přímo na metru, v plně vybavených bytech, s recepcí, ostrahou, ale také například s nabíjecími stanicemi pro elektromobily a v nízkoenergetickém standardu PENB A. Navíc díky vhodně zvolené struktuře obchodních prostor a služeb projekt Luka Living výrazně zvýšil úroveň služeb nejen pro obyvatele domu, ale i pro rezidenty žijící v jeho sousedství.

Kromě této ceny si Víťa Vala a Tomáš Kašpar ze slavnostního večera odnesli i Cenu čtenářů, projekt Luka Living totiž obdržel nejvíce hlasů laiků, kteří hlasovali prostřednictvím hlasovací stránky pro veřejnost.
„Chtěl bych poděkovat mojí rodině, která uvěřila naší ambiciózní, až trochu neuvěřitelné myšlence hotelového nájemního bydlení,“ pronesl v děkovné řeči Víťa Vala.
„Na cestě nám svítila šťastná hvězda a tento večer je toho důkazem“ doplnil Víťu Valu Tomáš Kašpar.

Luka Living jako jediný obdržel dvě ceny a ovládl tak prestižní 20. ročník soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit.

Odborné porotě a všem, kteří pro nás hlasovali a drželi nám palce, děkujeme!
Tvůrci projektu Luka Living

Zdroj: Luka Living

Autor: Komerční prezentace

Podobné články