RealityMIX.cz

EVROPA představí v září na výstavě For Arch nové projekty!

EVROPA představí v září na výstavě For Arch nové projekty!

Tradičním vystavovatelem na největším stavebním veletrhu v České republice - For Arch - je EVROPA realitní kancelář a výjimkou nebude ani letošní rok. Již 23. ročník tohoto mezinárodního veletrhu se koná ve dnech 18. - 22. září na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech. Prezentační stánek EVROPA realitní kancelář bude umístěn v sektoru C a nabídne návštěvníkům přehled všech aktuálních projektů především v Praze a středočeském kraji, ale také např. v horských střediscích. Prezentovány budou nové byty, rodinné domy a rovněž pozemky.

Návštěvníci veletrhu, kterých bylo v loňském roce téměř 80 000, budou mít jedinečnou možnost využít speciálních veletržních slev a akcí, které budou platit pouze po dobu konání veletrhu. Podrobné informace o jednotlivých projektech budou na stánku EVROPA realitní kancelář podávat odborní specialisté developerských projektů. Zájemci o nové bydlení se s nimi budou moci poradit o výběru vhodné nemovitosti ke koupi, financování a souvisejících záležitostech.

Představeny budou např. projekty Rezidence Smíchov (oblíbená a modernizující se lokalita v centru Prahy, kombinace příjemného bydlení a výhod centra metropole), Čakovice (menší projekt s 10 jednotkami v klidné lokalitě Prahy 9 v naprostém soukromí), Čelákovice (cenově velmi přijatelné a přitom kvalitní bydlení vhodné i jako investice), Hřebeč (moderní řadové rodinné domy pouhých 15 min od Prahy), Terasy Šumava (apartmány přímo v centru Železné rudy, v objektu lyžárna, společenská místnost, sauna, whirpool), Klánovice (nová střešní nástavba na původním cihlovém domě, celý dům rekonstruován, k dispozici 4 jednotky), Byty Baarova, projekt Loket (rodinné domy, byty i pozemky v obci Loket, okres Karlovy Vary, již druhá etapa oblíbeného projektu nejen moderních řadových domů ve vyšším standardu) a pozemky na Slapech (zasíťované stavební pozemky).

EVROPA realitní kancelář patří mezi několik málo realitních kanceláří, které se veletrhu zúčastní. Bližší informace o nabízených projektech jsou na www.rkevropa.cz/developerskeprojekty.

Zdroj: www.rkevropa.cz/developerskeprojekty

Podobné články