RealityMIX.cz

EVROPA realitní kancelář začíná působit i na Slovensku

EVROPA realitní kancelář začíná působit i na Slovensku

Síť realitních kanceláří EVROPA poskytuje své služby klientům již od roku 1998. Jejich základem je vždy kvalitní a komplexní servis s osobním přístupem. V současné chvíli čítá síť EVROPA již 26 franchisových poboček po celé České republice. Vedle posilování pozice na domácím trhu se v roce 2012 společnost rozhodla pro zahraniční expanzi. Prvním zahraničním trhem, na který EVROPA vstupuje formou franšízingu, je Slovensko.

„Domnívám se, že podstata franšízingu je již v současnosti na Slovensku známá. Finanční krize napomáhá jeho rychlejšímu rozvoji, protože tento systém podnikání snižuje náklady a zvyšuje pravděpodobnost úspěchu v podnikání. Očekávám, že největší růst franšízy nás na Slovensku teprve čeká.“, uvádí Michal Macek, jednatel společnosti EVROPA.

„Naše první slovenská franšízová kancelář bude slavnostně otevřena 8. listopadu v Bratislavě. Ve stejný den proběhne i tisková konference, na které bude oficiálně oznámen vstup realitní sítě EVROPA na slovenský trh,“ informuje Michal Macek.

„Vstup na slovenský realitní trh realizujeme prostřednictvím franšízových partnerů, kterým poskytujeme naše dlouholeté odborné zkušenosti. Na Slovensku bude celkem 20 poboček, z čehož tři licence jsou již prodané a další franšízové smlouvy čekají na podpis,“ dodává. Všechny pobočky mají jasně danou územní exkluzivitu a všechny bez výjimky budou poskytovat kompletní realitní služby na nadstandardní úrovni. Realitní síť EVROPA postupně rovnoměrně pokryje celé území Slovenska.

První slovenská pobočka EVROPA realitní kancelář Bratislava I. vznikla spojením uznávaného jména a ověřeného fungujícího konceptu EVROPA se zavedenou realitní kanceláří Correct, která v bratislavském kraji působí již dvanáct let. Její majitel Gabriel Šille se rozhodl využít výhod, které realitní kancelář EVROPA coby velká a stabilní firma nabízí.

„Jsme známí svými kvalitními službami za rozumnou cenu,“ říká Michal Macek.
„Podobný koncept na slovenském realitním trhu velmi chybí a dle našich prvních zkušeností je o tyto služby velký zájem ze strany klientů. Také evidujeme vysoký zájem o naše licence a příležitost zastupovat značku EVROPA na Slovensku. Do několika let bychom rádi na slovenském trhu získali stejné postavení, jakým disponujeme v České republice,“ uzavírá majitel značky.

Zdroj: www.rkevropa.cz

Podobné články