RealityMIX.cz

Jak poznat dobrého realitního makléře

Dobrý makléř musí jednat ve Vašem zájmu, umí kvalifikovaně poradit a vše srozumitelně vysvětlit. Znalosti z oblasti práva, ekonomiky i stavebnictví jsou pro něj nutností. Dodržuje platnou legislativou, řídí se etickým kodexem a zachovává diskrétnost vůči svým klientům. A jak ho najít?

Dobrý makléř musí jednat ve Vašem zájmu, umí kvalifikovaně poradit a vše srozumitelně vysvětlit. Znalosti z oblasti práva, ekonomiky i stavebnictví jsou pro něj nutností. Dodržuje platnou legislativou, řídí se etickým kodexem a zachovává diskrétnost vůči svým klientům. A jak ho najít? Pozitivní reference přátel jsou nejlepším vodítkem. Druhou osvědčenou metodou je volba realitní kanceláře se zavedeným dobrým jménem. Ta nabírá makléře podle nejpřísnějších kritérií. Realitní makléř je totiž volná živnost, pro niž není třeba žádná speciální kvalifikace. Mohl by se jím stát kdokoliv, bez znalostí, dovedností i charakteru. Je proto třeba být obezřetný a vybírat si pouze renomované realitní kanceláře, které dávají jistotu a za své pracovníky se zaručují. Nejlépe je vybírat ty, jež se systematicky svým makléřům věnují, vzdělávají je.

RSČS má navíc v zádech mateřskou Českou spořitelnu. Opírá se tak o silné zázemí a totéž garantuje klientům. Právě díky propojení v rámci skupiny Vám můžeme poskytnout kompletní servis v oblasti bydlení: zprostředkování hypotečního úvěru, úvěru ze stavebního spoření i doprovodný poradenský, marketingový a právní servis a další podpůrné analytické služby. Koupě, prodej i pronájem nemovitosti se díky našim profesionálním službám uskutečňují bez stresů, rizik a starostí. Disponujeme rozsáhlou sítí poboček, takže jsme Vám kdekoli nablízku. U makléřů navíc velmi dbáme na profesní i osobní kvality. Máme vlastní Akademii RSČS, která makléře prostřednictvím školení a seminářů cíleně vzdělává a zajišťuje jejich certifikaci. Řídíme se vysokými profesními standardy a svým klientům jsme důvěryhodným a stabilním partnerem.

Cílem dobré realitní kanceláře je poskytovat klientovi kompletní servis, kvalitní poradenství a profesionální přístup. Tyto parametry jsou také jasným znakem, jak klient pozná dobrou realitní kancelář, na kterou se může spolehnout. V RSČS se řídíme heslem, že klientovi chceme být dobrým partnerem, který pomůže vyřešit jeho problém.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články