RealityMIX.cz

Jak prodat nemovitost?

Jak prodat nemovitost?

Máte na prodej dům, byt nebo jinou nemovitost či pozemek? EVROPA realitní kancelář má pro vás díky své rozsáhlé databázi už v této chvíli kupce. Nepřipouštějte si obavy kontaktovat realitní kancelář, přeskočte tento krok a obraťte se na naše realitní makléře, kteří vám s procesem prodeje profesionálně pomohou.

Už samotné rozhodnutí prodat cokoliv, k čemu máme vytvořený nějaký vztah, je velmi těžké. Rozhodnete-li se prodat byt, dům, chatu, chalupu, zahradu nebo pozemek, nastane v hlavě chaos, ze kterého vzejde řešení „prodám to sám“. Toto rozhodnutí vás následně stojí obrovské časové i nervové úsilí. Ve většině takovýchto případů se klient po čase rozhodne oslovit realitní kancelář. I tady doporučujeme věnovat se dobře výběru realitní kanceláře. Hledejte doporučení, zkušenosti, odbornost, profesionalitu a v první řadě osobní přístup.

V EVROPA realitní kanceláři se zabýváme prodejem a pronájmem bytů, domů či komerčních prostor, prodejem pozemků i developerských projektů už od roku 1997. Vznikli jsme jako ryze česká společnost bez zahraničního či úvěrového kapitálu. Od počátku stavíme na zkušenostech s realitním trhem v České republice, znalostech jeho specifik a místních podmínek. Našim cílem bylo vytvořit silnou společnost, která poskytuje komplexní služby kupcům i prodejcům a zejména pak profesionalitu, ochotu a rychlost.

Odborně poradíme

V EVROPA realitní kanceláři pracují vyškolení odborníci a profesionálové znalí potřeb obou stran, tzn. jak kupujících, tak i prodávajících. Z toho plyne velmi aktivní bezplatná realitní poradna, a to nejen pro širokou veřejnost, ale i pro soudy, správce konkurzní podstaty, média a odborné realitní časopisy apod. Pro své klienty poskytujeme zdarma znalecký posudek i tržní odhad nemovitosti.

V realitní poradně vám například odpovíme na velmi často kladenou otázku:

„Chtěli bychom svěřit prodej nemovitosti Vaší realitní kanceláři, máte nějaké reference?“

„Ano, na titulní stránce rkevropa.cz máme rubriku reference, kde se můžete seznámit se spokojeností jednotlivých klientů. Klienti by si vždy měli pečlivě realitní kancelář prověřit, než ji svěří prodej své nemovitosti a ideálně v místě jejího podnikání, kanceláři a to osobně,“ odpovídá JUDr. Igor Veleba, právní zástupce EVROPA realitní kancelář.

Další služby při prodeji nemovitosti

  • zpracování tržní ceny na základě znalostí cen realit ve vaší lokalitě (vaše představa o ceně nemusí vždy odpovídat nabídce)
  • nastavení nejvhodnější strategie celého prodejního procesu za účelem dosažení co nejvyšší ceny a nejkratší doby prodeje či pronájmu
  • poradenství ohledně přípravy nemovitosti (tzv. home-staging) a zpracování profesionální, atraktivní fotodokumentace (je velmi důležité mít nemovitost perfektně připravenou, jakékoliv výmluvy typu: tohle tady nebude, tohle opravíme, tohle vymalujeme – budoucí majitele odradí a prodej se prodlužuje)
  • aktualizovaná sdílená databáze poptávajících klientů (více jak 20.000) a automatické on-line párování poptávajících s vaší nemovitostí
  • pravidelná zpětná vazba majiteli nemovitosti (informace o průběhu prodeje, statistiky, návrhy budoucích kroků a strategií, pravidelný telefonický kontakt)
  • zajištění prohlídek s osobní účastí makléře a účinný plán prohlídek založený na perfektní znalosti nabízené nemovitosti, know-how a výhod pro kupující
  • poprodejní servis, předání nemovitosti, pomoc při převodu médií, vyplnění daňového přiznání na FÚ a zajištění dalších služeb

My víme, co znamená pojem "nadstandardní servis" pro zákazníka a chceme překonat vaše očekávání.

Vítejte tedy u nás.

EVROPA REALITNÍ KANCELÁŘ

Václavské náměstí 793/36, 110 00 Praha 1

Tel. recepce: 734 352 352

E-mail: centrala@rkevropa.cz

Zdroj: www.rkevropa.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články