RealityMIX.cz

Jak rychle proměnit kuchyň k nepoznání

Jak rychle proměnit kuchyň k nepoznání

13.11.2017: Kuchyň slouží, ale je okoukaná a chtělo by to zásadní změnu? Co nový kuchyňský obklad? Za chvíli je na svém místě a jeho instalaci zvládnete hravě. Originálně, bez bourání a stavebních úprav.

Obvyklou praxí bylo, že nová kuchyně byla postavena a provedl se obklad zadní stěny, jakožto funkční plochy, která vyžaduje praktičnost a hygienu při přípravě pokrmů. Pokud je kuchyň stále funkční, nikoho ani nenapadne přemýšlet o tom, jak ji oživit něčím jiným než drobnými doplňky.

Nyní se však stává trendem nový typ kuchyňského obkladu, který umožňuje nevšední a zásadní změnu. Díky jeho vlastnostem se řadí mezi velice zajímavá řešení.

Originální, nepřeberné množství dekorů a vyrobený na míru
Tyto neobvyklé možnosti nabízí nový typ obkladu jménem Graftazit, který byl vyvinut a vyroben v ČR. Graftazit je alukompozitní obklad, který je potištěn nejmodernější UV technologií a lakován matným saténovým lakem.

Jakýkoliv design si dovedete představit, vše je možné. Zahrajte si na bytového návrháře a popusťte uzdu své fantazii. Obklad splní i zdánlivě nemožná přání na vzhled. Vybrat si můžete z tisíce motivů a dokonce dodat i vlastní fotografii.

Proč zvolit právě Graftazit®?
Tento na trhu ojedinělý produkt ve své kategorii lze do stávající či nové kuchyně nainstalovat za skutečně rekordní čas. Není potřeba žádných speciálních úprav stěny, či bourání stávajícího obložení. Díky jeho velice slabé síle 3 mm, avšak vysoké pevnosti, není problém instalace přes stávající obklad. Velkoformátový obklad je nejen praktický na údržbu, ale také celistvá plocha skvěle vypadá. Velkorysý rozměr 324 x 149 cm vyhoví většině kuchyní.

Jak je to s odolností
Kvalita Graftazitu je patrná již z rozšířené záruky na 10 let. Je certifikován orgánem ITC, za provedení zkoušek dle ČSN EN ISO 2409 a ČSN 73 2582, na adhezi barev a otěruvzdornost za mokra. V obou zkouškách obstál nejlepším možným výsledkem.

Voděodolnost, barvostálost a nehořlavost jsou prokazatelnou hodnotou kvality pro uživatele obkladu a jsou zárukou dlouholeté spokojenosti po celou dobu užívání.

Obklad je možné použít za jakýkoliv typ vařičů, včetně plynových, ale i v mokrém prostředí nebo dokonce i jako zástěna sprchového koutu či výzdoba zdí u plochy bazénu.

A co údržba?
Díky polomatnému laku a celistvosti obkladu nemůže být snad jednodušší. Snadno se udržuje vlhkým hadříkem s běžným mycím prostředkem a je uklizeno. Beze šmouh, bez pracného leštění a ve vteřině.



  • Instalace je rychlá, čistá a bez dalších nákladů na řemeslné práce
  • Graftazit je prověřenou novinkou na trhu s velmi příznivou cenou. Obklad velikosti 200 x 50 cm vyjde na 3 688 Kč
  • Žádný tvar kuchyně není problém. Obklad se frézuje na přesný rozměr průmyslovým CNC routerem
  • Pokud chcete Graftazit vidět „naživo“, je možné si u výrobce objednat vzorek zdarma
  • Rozmanitost možností dekorů dovoluje instalaci do všech stylů kuchyní



Kde ho sehnat?
Graftazit je možné objednat přímo u výrobce, který je připraven poradit s veškerými dotazy a přichystat design přesně podle vašeho přání. Ochotně vás také provede objednávkou s plnou péčí a pozitivním přístupem.

Více informací naleznete na WWW.GRAFTAZIT.CZ nebo na tel. č. 776 00 90 90

Zdroj: www.graftazit.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články