RealityMIX.cz

Jaké novinky a trendy sezóny nabídne veletrh FOR HABITAT 2019?

Jaké novinky a trendy sezóny nabídne veletrh FOR HABITAT 2019?

27.2.2019: Komplexní nabídku v oboru pevných interiérových prvků, stavby a rekonstrukcí představí letošní, v pořadí již 26. ročník veletrhu FOR HABITAT, jehož brány se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech otevřenou 21. března. A ani letos zde nemohou chybět cenné rady odborníků.

Ať už si teprve vybíráte podlahy, nebo už řešíte takové detaily, jako je zastínění oken, na veletrhu FOR HABITAT získáte díky unikátnímu souběhu s akcemi FOR INTERIOR, FOR GARDEN, DESIGN SHAKER, SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY komplexní informace, které k proměnám či stavbám pro bydlení potřebujete.

Jaro ve znamení stínicí techniky a zastřešení

Na letňanském výstavišti se letos na jaře sejdou špičkové značky, jejich výrobci i zástupci. Velký prostor bude věnován stínicí technice, zastínění a zastřešení teras, precizního designu. V této části veletrhu se seznámíte s aktuálními novinkami, jako jsou bioklimatické pergoly ovládané pomocí chytrého telefonu, celoskleněné designové terasy, posuvné skleněné stěn nebo velmi odolné a kompletně bezúdržbové kompozitní terasové materiály, které mohou být skvělou alternativou k dřevěným a dřevoplastovým terasám. Nebude chybět ani široká nabídka příslušenství, osvětlení i montážního servisu.

Luxusní dveře do každého domu

O tom, že dveře jsou vizitkou každého domova, netřeba vést diskuse. Na veletrhu FOR HABITAT si určitě vyberete ty, které nejlépe padnou vašemu bytu, domu či novému projektu. Svoje novinku tu představí jak výrobci s dlouholetou tradicí, tak i značky, které diktují interiérové trendy u nás i ve světě. Pozornost bezesporu přitáhnou luxusní dveře, kombinující vysoký lesk bílého laku s černými detaily, jako jsou zasklívací lišty, kování, panty a systémy posuvných dveří. O tom, že lze udělat poctivé dveře stylově, vás jistě přesvědčí řada tuzemských výrobců. V jejich prezentacích budou k vidění jak nové dekory pro rok 2019, tak i povrchy.
Na jedinečném jarním souběhu veletrhů, který na letňanském výstavišti potrvá do 24. března, vás čeká řada dalších novinek, rad od profesionálů i bohatý doprovodný program.

Ilustrační vizualizace Shutterstock

Zdroj: veletrh FOR HABITAT

Autor: Komerční prezentace

Podobné články