RealityMIX.cz

Jistota s Realitní společností České spořitelny

Na českém trhu působíme již od roku 2002 a poskytujeme komplexní realitní servis. Nabízíme nepřeberné množství nových i starších bytů, domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. U nás si rozhodně vyberete! Jsme dceřinou společností České spořitelny a opíráme se tak o stabilní a silné zázemí.

Na českém trhu působíme již od roku 2002 a poskytujeme komplexní realitní servis. Nabízíme nepřeberné množství nových i starších bytů, domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. U nás si rozhodně vyberete! Jsme dceřinou společností České spořitelny a opíráme se tak o stabilní a silné zázemí. Totéž garantujeme našim klientům. Pozitivní vlivy silné finanční skupiny skutečně pocítíte. Vám, kteří plánujete koupi nemovitosti, v Realitní společnosti České spořitelny najdeme ideální byt či dům a zároveň získáte zajímavou nabídku výhodných hypoték od naší mateřské České spořitelny. Pokud již máte schválenou hypotéku, ale nemáte ještě vybranou konkrétní nemovitost, makléři RSČS vám pomohou najít vysněný byt nebo dům. Disponujeme obsáhlou databází poptávajících se zajištěným financováním, a proto i vám, kteří prodáváte byt, dům či pozemek, jsme schopni rychle zprostředkovat vhodného kupce. Vaše nemovitost navíc bude prezentována v magazínu RSČS, na všech našich pobočkách a rovněž na pobočkách České spořitelny.

Pokud s námi navíc uzavřete exkluzivní smlouvu a RSČS se tak stane jediným prodejcem nemovitosti, získáte maximální servis a péči a budou z toho pro vás plynout podstatná zvýhodnění. Například vám poskytneme slevu z provize a zdarma vypracujeme odhad kvůli dani pro finanční úřad. Tím, že nabídnete svou nemovitost pouze jedné spolehlivé a silné realitní kanceláři, předejdete nepříjemné situaci, kdy různé realitní kanceláře nabízí vaši nemovitost za různé ceny. Odlišné údaje působí na kupující neseriózně a šance na rychlý a výhodný prodej se velmi snižuje. V případě exkluzivní smlouvy se vám postaráme o propagaci a inzerci a zajistíme všechny potřebné úkony související s prodejem, tedy i doprovodný právní a finanční servis. Prodejte svou nemovitost rychle, za výhodnou cenu a bez starostí. Neváhejte a přijďte své bydlení řešit se svým spolehlivým a důvěryhodným partnerem – Finanční skupinou České spořitelny!

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články