RealityMIX.cz

Když realiťáci pomáhají... Next reality přispělo do Národní potravinové sbírky

Když realiťáci pomáhají... Next reality přispělo do Národní potravinové sbírky

23.11.2017: Mezi nakupujícími v pražském hypermarketu Globus byl v sobotu 11. listopadu k vidění také realitní makléř Martin Vlasák s přítelkyní. Jejich dva vrchovaté vozíky ale nepředstavovaly železné zásoby na víkend. Cílem bylo pomoci potřebným.

„Celé to byl nápad mojí přítelkyně, která chtěla přispět do Národní potravinové sbírky. Oslovil jsem kolegy z práce a vedení společnosti Next reality, zda by sbírku nechtěli podpořit. Odpovědí bylo samozřejmě ano!“ vypráví Martin. K částce, kterou na nákup věnovala společnost Next reality, dobrovolně přispěli i někteří kolegové.

Jak je vidět na fotografii, ve vozících s logem Next reality zdaleka nebyly jen potraviny. „Dobrovolníci z potravinové sbírky nám dali letáček se seznamem, které zboží je vhodné zakoupit. Z potravin se vybírají zejména ty trvanlivé a svoji hodnotu má také drogistické zboží,“ upřesňuje Martin.

Takové výrobky, jako je masová konzerva, láhev kečupu, balíček rýže, sušenky nebo balení toaletního papíru vnímáme na našich nákupních seznamech jako banální položky. Ale pro seniory, matky samoživitelky, pěstounské rodiny nebo děti v dětských domovech jde o zásadní věci, na které se kolikrát nedostává peněz. Ač žijeme v relativně bohaté společnosti, i u nás se najdou lidé, kteří pociťují hlad a nouzi.

„Jako realitní makléř jsem s lidmi v kontaktu každý den a setkávám se jak s finančně zaopatřenými klienty, tak i s těmi, kteří musí počítat každou korunu. Těmto lidem je nutno pomoci, aby ani jim v jejich domovech nechybělo to, co je důležité. Myslím, že tato potravinová sbírka byl vynikající nápad a jsem rád, že tento projekt společně s námi podpořila i společnost Next reality.“

Zdroj: Next reality

Autor: Komerční prezentace

Podobné články