RealityMIX.cz

Malá předsíň, velké vítání. Které kousky sedí vaší rodině?

Malá předsíň, velké vítání. Které kousky sedí vaší rodině?

7.3.2017: Všude spousta kabátů, pes cupuje oblíbené polobotky a vaše dítě se vzteká u obouvání. Jde to jednodušeji. Podívejte se, které botníky a věšáky vám ulehčí ranní výpravu. A jak zařídit předsíň, když se v ní sotva otočíte.

Montessori předsíň

Děti si časem zvládnou svoje tenisky vytáhnout i uklidnit – zvlášť, když vidí, že patří do otevřeného botníku. Nechte ratolesti, ať se postarají i o své svršky. Dětské kabátky nepotřebují silný háček. Stačí jim jen lehké nástěnné věšáky z plastu nebo kovu.

„Dětské věšáky připevněte do úrovně jejich očí. Děti pak snadno dosáhnou na své svršky a zvládnou se obléknout,“ radí Maruška z vyhledávače nábytku Favi.cz, „Motivujte je k samostatnosti. Každý si chce pověsit bundu sám, když jeho věšák vypadá jako postavička nebo knoflík. Nebo se z něj usmívají lištičky.“

Ranní výpravy do školy budou méně hektické, když máte dítě kam usadit. Lavice na sezení oceníte i vy po příchodu z práce. Vyberte takovou výšku, aby se vám příjemně dosedalo. Že nemáte na lavici dost místa? Do malých předsíní se hodí botníky spojené s lavicí. Ani kousek prostoru nepřijde nazmar.

Botníky, které chrání před zvířecími zuby

Pejskům sotva vysvětlíte, že lodičky za dva tisíce nejsou na hraní. Své boty raději zavírejte do uzavřené botníkové skříně. „V malé předsíni využijete botník, který kombinuje lavici i uzavřený úložný prostor. Neztrácejte čas prohledáváním obchodů. V nábytkovém vyhledávači zadejte, co hledáte. A on vám najde i aktuální slevy,“ doporučuje Maruška z Favi.cz.

Nezbytnosti se dají uložit i na věšákovém panelu. Přidejte krabice nebo boxy na horní polici. Schováte sem všechny šály a čepice i věci na venčení. V předsíni tak máte připravené vodítko, igelitové sáčky a hračky pro psa. Už jen klíče do kapsy a jde se ven.

Když boty přibývají a přibývají...

Máte doma bot jako pro stonožku? Všechny vaše poklady uložíte do velké botníkové skříně. Jen nechte mezi botami prostor, aby se do nich dostal vzduch. Do malé předsíně také oceníte vestavěnou skříň. Vejdou se do ní ramínka na kabáty, ale také přehledný plastový botník s otevřenými policemi.

Pod sedací lavici si připravte pár kousků obuvi, kterou nosíte nejčastěji, a hodí se skoro ke všemu. Zkrátíte si tak ranní vypravování do práce. Aby vám lodičky dělaly radost co nejdéle, mějte po ruce lžící na boty. Obuv se neopotřebuje tak rychle.

Studio: Renata Pápai

Zdroj: Favi.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články