RealityMIX.cz

Na trhu realit se mi daří díky silnému partnerovi ...

Na trhu realit se mi daří díky silnému partnerovi ...

... říká makléř Realitní společnosti České spořitelny Tomáš Heyrovský a dodává: „Lidé v Česku konečně začali rozlišovat kvalitní a nekvalitní nemovitosti.“

... říká makléř Realitní společnosti České spořitelny Tomáš Heyrovský a dodává: „Lidé v Česku konečně začali rozlišovat kvalitní a nekvalitní nemovitosti.“

Proč jste si vybral právě Realitní společnost České spořitelny?
Vybral jsem si ji nejen proto, že jde o silného hráče na trhu, ale také proto, že jde o realitní společnost, ke které mají klienti velkou důvěru. Je to jediná společnost tohoto druhu v Česku, která má banku jako „matku“. To žádná jiná nemá.

Jistě je rozdíl hledat a prodávat nemovitosti takzvaně na vlastní pěst nebo patřit do silné skupiny s kvalitním zázemím. Co v praxi tento rozdíl znamená pro obchodníka?
Je určitě rozdíl prodávat sám, nebo pod tak silnou společností, jakou je Česká spořitelna. Výhoda je v důvěryhodnosti a profesionalitě České spořitelny jako spoluhráče na realitním trhu. A to nejen pro makléře, ale i pro klienta. Díky tomuto zázemí mohu využívat rozsáhlou síť poboček a oslovit tak více zájemců o koupi či prodej nemovitosti.

A pro klienty? I pro ně je jistě výhodou obracet se na někoho, kdo dává záruky?
Česká spořitelna je jedním z nejvýznamnějších hráčů na trhu a zákazníci se na takovéto silné partnery rádi obracejí. Cítí k nim důvěru a vnímají jejich profesionalitu a samozřejmě i stabilitu. Pro klienty je to důležité, protože jistota jimi uložených peněz je základem prakticky celé mojí práce.

Jaká je nyní situace na trhu s nemovitostmi? Daří se?
Dnes každý mluví o krizi, ale nemyslím, že by to na českém realitním trhu byla úplně pravda. Lidé konečně začali rozlišovat kvalitní a nekvalitní nemovitosti a zvažují, jestli budou mít dům cihlový nebo panelový. Nestačí jim jako kritérium výběru pouhá dispoziční velikost bytu, ale více přemýšlejí, co jim daná nemovitost nabízí z hlediska obytné plochy, občanské vybavenosti, lokality, dopravního spojení atd. Za sebe mohu říct, že se mi na realitním trhu daří díky dlouhodobé práci v oboru realit a díky silnému partnerovi – České spořitelně.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články