RealityMIX.cz

Nejlepší zaměstnavatel Německa roku 2015 Engel & Völkers hledá 20 obchodníků v Praze!

Nejlepší zaměstnavatel Německa roku 2015 Engel & Völkers hledá 20 obchodníků v Praze!

Engel & Vőlkers, exkluzivní a jedna z největších realitních společností na světě, bude ve čtvrtek 3. března 2016 pořádat v luxusním prostředí Art Hotelu Le Palais v Praze svůj náborový večírek. Zaregistrujte se a přijďte se seznámit s novými pracovními místy u nejlepšího zaměstnavatele roku 2015 v Německu.

Na čtvrtek 3. března od 18 hodin připravuje pražská pobočka Engel & Völkers náborový event s názvem „Chceme zapálené obchodníky se srdcem, (ne) české makléře!“ v pětihvězdičkovém Art Hotelu Le Palais. Cílem této akce je představení společnosti, popis nových pracovních pozic a nábor dvaceti silných obchodníků.

Realitní společnost Engel & Völkers je ve světě známá jak prodejem luxusních vil, rodinných domů, moderních bytů a středně velkých komerčních nemovitostí, tak profesionálním a kvalitním zákaznickým servisem. Společnost, která vznikla v Německu před téměř čtyřiceti lety, dnes funguje celosvětově a mezi její pravidelné klienty patří i světové celebrity, k nimž náleží například George Clooney, Wayne Gretzky, Britney Spears či Cindy Crawford.

Pražská pobočka Engel & Völkers po osmi letech své činnosti v hlavním městě rozšiřuje své rezidenční, komerční a nově otevřené oddělení specializované na pronájmy o dvacet silných obchodníků a na připravovaném večírku představí potenciálním uchazečům, proč je tou správnou firmou pro jejich budoucnost.

Proč pracovat v Engel & Völkers?

  • Začínající úspěšný obchodník si u nás vydělá 0,5 milionu korun ročně, nejlepší 3,5 milionu korun a těšíme se na prvního, který si odnese 7 mil. korun
  • Obchodování s produktem, za kterým si můžete na 100 % stát
  • Jedinečná firemní kultura, kolektiv a podpora mezinárodní značky
  • Perspektiva kariérního růstu pro nejlepší členy
  • Zajímavé bonusy a skvělé pracovní prostředí



Chcete denně obchodovat s atraktivními nemovitostmi?
V případě, že i Vy máte zájem pracovat ve výjimečné firmě, vyplňte formulář na stránkách www.engelvoelkers.com/andelprahawest v sekci věnované náborovému eventu a přijďte na akci, která Vám změní život.

Kdy: 3. března 2016 od 18:00 hodin
Kde: Art Hotel Le Palais (U Zvonařky 1, Praha 2)



Engel & Völkers Prague
Janáčkovo nábřeží 1101/23
150 00, Praha 5 – Smíchov
Phone: +420 233 091 011
Web.: www.engelvoelkers.com/AndelPragueWest

Zdroj: Engel & Völkers Prague

Autor: Komerční prezentace

Podobné články