RealityMIX.cz

NEXT Partner Nový Bydžov – nová franšíza

NEXT Partner Nový Bydžov – nová franšíza

20.6.2018: Královéhradecký region vítá další franšízu. Po Vrchlabí se dalším účastníkem partnerského konceptu NEXT Partner stává pobočka v Novém Bydžově. K podpisu smlouvy došlo 11. června 2018 - přítomen byl jak pan Petr Zelenka, ředitel NEXT Partner pro Čechy, tak i hrdý majitel licence, pan Pavel Novák.

Zajímavostí této pobočky je, že zatímco pro většinu doposud otevřených franšíz platilo, že vedení franšízy dostal pod patronát ostřílený makléř a dlouholetý zaměstnanec naší realitní kanceláře, majitel licence v Novém Bydžově doposud s NEXT REALITY vůbec nespolupracoval. Ba, co víc, je nováčkem i na realitním trhu jako takovém. „Dlouhá léta jsem vlastnil stavebniny v Chlumci nad Cidlinou,“ vypráví o svých předchozích pracovních zkušenostech Pavel Novák. „Zabýval jsem se výstavbou rodinných domů spíš jako developer, nebo přímo pro konkrétního zákazníka.“

V lednu loňského roku se ale pan Novák rozhodl pro zásadní krok. Firmu prodal a začal se zajímat o možnosti uplatnění na realitním trhu. K této práci má ostatně blízko. „Pro mnoho známých jsem zařizoval prodej nemovitostí od A do Zet, a tak jsem si řekl, že by nebylo špatné, založit si na to živnost. Navíc my sami vlastníme několik nemovitostí, které pronajímáme. Musel jsem se naučit je nafotit, inzerovat a podobně,“ dodává Pavel Novák.

Nový Bydžov je pro realitní trh určitě zajímavou lokalitou. Leží necelých 30 kilometrů západně od Hradce Králové, krajského města, v němž žije téměř sto tisíc obyvatel. Je to přitom klidné městečko, kolem něhož najdeme spoustu míst zapsaných velkým písmem do české historie. Blízko leží Jičín, jedno z center národního obrození, i Chlumec nad Cidlinou, kde se odehrálo nechvalně proslulé selské povstání. Je zde bezpočet hradů a zámků a jiných krásných památek – v samotném Novém Bydžově stojí krásná novogotická radnice. Pan Novák tedy ve své pobočce bude vítat především zájemce o klidné bydlení s dobrým zázemím pro rodinný život.

I přesto, že se nyní hodlá zaměřit hlavně na vedení realitní kanceláře, pan Novák rozhodně na svoji starou práci nezanevřel. „Ve své staré firmě jsem si stále ponechal stavební část, ve které působím dodnes,“ prozrazuje Pavel Novák. „Budeme pokračovat souběžně s realitní kanceláří.“

NEXT REALITY přeje jemu, jakož i celé novobydžovské pobočce, hodně dobré práce a hlavně spokojené klienty.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články