RealityMIX.cz

NEXT REALITY hvězdou Burčákových slavností 2017

NEXT REALITY hvězdou Burčákových slavností 2017

24.10.2017: Sobota 14. října patřila v Chrámcích u Mostu tradičním Burčákovým slavnostem. Tak jako každý rok, ani letos nemohl při této oblíbené akci chybět stánek NEXT REALITY s atrakcemi, z nichž největší úspěch zaznamenal nový skákací hrad pro děti.

Na své si však přišli i dospělí. Nejen díky ochutnávání různých druhů lahodných burčáků, domácích specialit, ale i dalšího zajímavého programu.

Zástupci společnosti NEXT REALITY nelenili a i jejich nápad zaznamenal obrovský úspěch. Zájemci z řad návštěvníků slavností od nich obdrželi poukazy na ocenění nemovitostí zdarma, jichž se rozdalo neuvěřitelných 63 kusů, a přímo na místě se domluvili se čtyřmi klienty.

Díky své prezentaci se na následující týden podařilo domluvit dva náběry. Tato událost je skvělým důkazem toho, jak lze oslovit klienty i „jinak“ než klasickou cestou. Kéž by šli NEXTI v Chrámcích příkladem ostatním pobočkám, které o takových prezentacích zatím jen uvažují. Na podzim se koná mnoho podobných městských slavností a počasí babího léta přímo svádí k tomu jít ven a trochu se pobavit. Pro nás to znamená spojit příjemné s užitečným a dostat se blíže k lidem, kteří třeba uvažují o koupi či prodeji své nemovitosti.

Není nic jednoduššího než zorganizovat podobnou akci – zde vidíte, že účastnit se takovýchto akcí opravdu funguje a může to být i prima zážitek!

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články