RealityMIX.cz

Nové byty v osobním i družstevním vlastnictví v roce 2018

Nové byty v osobním i družstevním vlastnictví v roce 2018

12.2.2018: Vyplatí se dnes investovat do bydlení? Odpověď zní ANO. Již ve střednědobém horizontu se investice do nemovitosti ukazuje jako bezpečnější a výnosnější než investice do měnových, dluhopisových nebo akciových instrumentů.

Ceny nemovitostí v Česku jsou stále nižší než v okolních státech střední Evropy či v Evropě západní, a proto očekáváme, že budou i nadále růst. Rozhodně se tedy nevyplatí odsouvat důležité životní rozhodnutí spojené s pořízením nemovitosti na pozdější dobu a doufat, že nemovitosti budou levnější a úrokové sazby u hypoték opět začnou klesat. I přes obrovský převis poptávky nad nabídkou nových bytů v Praze je možné si dnes vybrat kvalitní nemovitost pro vlastní bydlení či na investici. Základem je zvolit si dobrou nemovitost na správné adrese. Takové, která svým obyvatelům nabízí komfort městského bydlení 21. století, včetně kompletní městské infrastruktury, bezproblémové dopravy, služeb, ale také městských parků, travnatých ploch a dětských či sportovních hřišť. Vyhledávanými adresami budou i v letošním roce nové etapy rezidenčních projektů Kaskády na Barrandově, Britská čtvrť ve Stodůlkách, Prosek Park nebo v dynamicky se rozvíjejícím Malém háji ve Štěrboholech.

Vedle bytů do osobního vlastnictví je na trhu také zajímavá nabídka moderních bytů v družstevním vlastnictví. Ty jsou mezi klienty stále oblíbenější především díky tomu, že na jejich pořízení není nutné žádat o hypotéku ani prokazovat bonitu a základní splátku lze financovat ze stavebního spoření. Největším prodejcem bytů v družstevním vlastnictví je česká developerská společnost FINEP. Ta družstevní byty nabízí v rámci projektu Malý háj. Zde si vedle družstevních bytů kategorie 1+kk až 4+kk mohou zájemci vybrat i byty v osobním vlastnictví, nebo rodinné domy.

A jak nepřijít o ty nejlepší nabídky na trhu? U FINEPu stačí, když se u vybraného projektu zdarma zaregistrujete. Informace o projektu, včetně cen a možností přednostní rezervace pak dostanete vždy včas na uvedený e-mail ještě před začátkem prodejů v letošním roce 2018.

Zdroj: FINEP

Autor: Komerční prezentace

Podobné články