RealityMIX.cz

NOVÝ MAJITEL LICENCE NEXT REALITY PARTNER V PLZNI JE Z ÚSPĚŠNÉHO FINANČNÍHO SEKTORU

NOVÝ MAJITEL LICENCE NEXT REALITY PARTNER V PLZNI JE Z ÚSPĚŠNÉHO FINANČNÍHO SEKTORU

30.6.2017: Tak jako vloni začala expanze značky NEXT REALITY PARTNER na Moravě, pokračuje letos úspěšným tažením také v Čechách. Nejnovější pobočka bude otevřena v Plzni.

„Plzeňským partnerem se stal veleúspěšný majitel franšízové licence z finančního zprostředkování hypoték Miroslav Lebl. Propojení finančního zprostředkování a realit je velmi zajímavé a není zdaleka posledním PARTNEREM, se kterým jednáme v jiných městech,“ řekl Petr Zelenka, ředitel sítě NEXT REALITY PARTNER v Čechách. Oba segmenty jsou podle něj extrémně úzce propojené, a proto dává smysl se s úspěšnými lidmi z finančního sektoru o partnerství bavit.

Jednání o licenci byly s Miroslavem Leblem zahájeny na přelomu zimy a jara, kdy se po úvaze otevřít realitní kancelář rozhodl zvolit právě cestu zakoupení franšízy. „Zásadní důvod, proč zakoupit franšízu NEXT REALITY, byla širší škála služeb a v neposlední řadě také dobré jméno této značky. Velkou výhodou pro nás je rovněž fungování a kooperace sítě v rámci celé republiky,“ upřesnil Miroslav Lebl. Ten vždy vnímal, že NEXT REALITY patří do seriózní části realitního byznysu, navíc s jasnou vizí fungování společnosti, rozšiřování služeb a s důrazem na kvalitu.

I když se plzeňská pobočka úspěšně rozjíždí, k oficiálnímu otevření dojde v létě. V tuto chvíli se doplňuje stav makléřů a hypotečních a investičních specialistů. „Budeme klást větší důraz na kvalitu, výkonnost a efektivitu jednotlivých lidí než na jejich počet,“ dodal Miroslav Lebl.

Další partnerská pobočka v Čechách na sebe nenechá dlouho čekat a bude otevřena v Pardubicích.

Zdroj: NEXT REALITY PARTNER

Autor: Komerční prezentace

Podobné články