RealityMIX.cz

Online rezervace bytu už není hudbou budoucnosti

Online rezervace bytu už není hudbou budoucnosti

6.2.2019: Novinku zjednodušující proces koupě nového bytu představila v těchto dnech developerská společnost Trigema. Každý, kdo si bude chtít koupit byt v jejím projektu CHYTRÉ BYDLENÍ NMN@Holešovice, bude mít možnost smluvní a další podmínky sjednat prostřednictvím online rezervace.

„Od možnosti uzavřít rezervační smlouvu elektronicky si slibujeme zjednodušení celé administrativy a zároveň další možnost, jak s námi může klient celý proces nákupu nové nemovitosti zrealizovat. Jsme si zároveň vědomi toho, že tento nástroj nebude nejspíše určený pro hlavní proud poptávky po novém bydlení. Díky komunikaci o potřebách našich klientů však nacházíme příležitost k uplatnění e-rezervace u drobných či institucionálních investorů. Tato možnost online rezervace, která je nestranná a transparentní, bude důležitá zejména ve fázi spuštění prodeje nového developerského projektu, kdy o koupi žádané jednotky často rozhodují jen vteřiny. Předpokládáme, že v budoucnosti bude elektronickou rezervaci nabízet většina zavedených developerů, kteří na trhu působí,“ říká Petr Pospíšil, obchodní ředitel Trigemy.

Ještě předtím, než zájemce uzavře rezervační smlouvu na vybraný byt, musí se seznámit s informacemi na ochranu spotřebitele, postupem pro uzavírání rezervační smlouvy a průběhem celé transakce. Samotná rezervační smlouva nabývá účinnosti od momentu provedení platby rezervačního poplatku. Poté klientovi bude e-mailem zasláno potvrzení celé transakce. V následující pracovní den dojde k osobnímu telefonickému kontaktu s prodejcem s cílem online rezervaci ověřit.

Jana Hrabětová

Podobné články