RealityMIX.cz

Otevíráme nové pobočky na severní Moravě

Otevíráme nové pobočky na severní Moravě

19.12.2016: Další kanceláře NEXT REALITY PARTNER slavnostně otevřeny ve Frýdku-Místku a v Jeseníku

Frýdek-Místek a Jeseník, to jsou další dvě města, kde byly ve středu 7. prosince otevřeny pobočky jednoho z největších realitních hráčů na trhu - NEXT REALITY. Slavnostního otevření se zúčastnil generální ředitel společnosti Robert Hanzl, místopředseda představenstva Roman Vlasák, regionální ředitel Igor Kohut a samozřejmě vedoucí obou poboček – Tomáš Chlebek ve Frýdku-Místku a Michalis Becis v Jeseníku.

„V otevření těchto poboček vidím vytěžení zajímavého trhu. Jeseník v poslední době zaznamenal zajímavý růst, snížila se tam nezaměstnanost. Poblíž obou měst je veliký potenciál například v rekreačních nemovitostech v Jeseníkách a v Beskydech. Frýdek-Místek je největší okres v republice,“ řekl k volbě právě těchto dvou měst pro nové pobočky Igor Kohut. Dle jeho slov - pokud se práce dělá kvalitně, realitní trh je otevřen všude.

V současné době plánuje NEXT REALITY PARTNER rozrůst se o pobočky v dalších městech. ¨„Chystáme expanzi v první řadě ve všech krajských a okresních městech na Moravě, kde ještě nejsme. Dovedu si představit, že Brno nebude otázka jedné pobočky, stejně jako Ostrava,“ dodal Igor Kohut.

Myšlenka otevřít pobočku realitní kanceláře v Jeseníku zrála Michalisovi Becisovi v hlavě již delší dobu: „Působím takřka deset let v oblasti oceňování nemovitých věcí. Může se tedy zdát, že jde pouze o rozšíření služeb. Skutečnost je však taková, že bych se rád podílel na budování kvalitnějšího prostředí v rámci realitního trhu. Proto jsem se rozhodl spojit síly se skupinou NEXT REALITY, jenž má stejný cíl a v tomto směru je velmi aktivní. Věřím, že společně máme větší šanci uspět.“

Jak pobočka ve Frýdku-Místku, tak pobočka v Jeseníku jsou partnerské pobočky, které neustále rozšiřují svou síť.

„Nehledáme makléře, ale vytváříme tým spokojených spolupracovníků, které bude práce naplňovat a oni budou dělat radost lidem. Jak říkám dělat radost – dělá radost,“ poznamenal Tomáš Chlebek.

Společnost NEXT REALITY byla založena roku 2006. Nejprve působila v Praze a středních Čechách, od roku 2008 pak působí celorepublikově.

V letech 2015 přibyly divize NEXT Finanční služby, NEXT INVEST, NEXT DEVELOP a PREMIUM by NEXT REALITY.

V roce 2016 firma zahájila další fázi expanze projektem NEXT REALITY PARNER, který je založen na samostatném podnikání každé kanceláře, pod značkou NEXT REALITY.

Aktuálně má skupina NEXT REALITY 378 aktivních makléřů a přes 40 poboček, jejichž počet stále stoupá.

Zdroj: www.nextreality.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články