RealityMIX.cz

Petr Morcinek: Rozšiřujeme portfolium o služby společnosti E.ON

Petr Morcinek: Rozšiřujeme portfolium o služby společnosti E.ON

14.5.2018: Na více než 180 pobočkách největší realitní kanceláře v Česku vzniknou zároveň i plnohodnotná zastoupení přední evropské energetické společnosti. Firmy M&M reality a E.ON podepsaly Smlouvu o spolupráci a zprostředkování poskytování energetických služeb.

V první fázi spolupráce začnou pracovníci poboček společnosti M&M reality zajišťovat plnohodnotný a spolehlivý servis spojený s připojením elektřiny a zemního plynu klientům z řad domácností. Následovat bude firemní klientela, která tvoří zhruba 30 % všech realizovaných obchodů této realitní kanceláře. „V další fázi spolupráce budou pracovníci našich poboček vyškoleni i v oblasti veškerých podpůrných služeb, aby byli klientům schopni k dodávkám energií zajišťovat i komplexní servis a zákaznickou podporu,“ přibližuje ředitel pro strategii a rozvoj a jediný akcionář společnosti M&M reality Petr Morcinek. Společné pobočky pak budou označeny logy obou firem.

Společnost E.ON, která zatím působí převážně na jihu Čech a Moravy, tímto jedním krokem výrazně posílí svou pobočkovou síť. „Vzhledem k tomu, že lidé mění dodavatele energií velmi často právě při koupi nemovitosti nebo stěhování, chceme jim nabídnout možnost vše vyřešit rychle, najednou a s jedním člověkem, kterému důvěřují, tedy realitním makléřem,“ vysvětluje Václav Krásnický, vedoucí prodeje E.ON Energie.

M&M reality jsou jednoznačnou jedničkou na realitním trhu, a to s velkým náskokem před konkurencí. „Každý rok u nás poptává nemovitost okolo 1,2 milionu lidí. Našich 2 500 makléřů uskuteční s potenciálními klienty 500 tisíc prohlídek a zhruba 50 tisíc zákazníků pak přes naši společnost realitní obchod uskuteční. A u všech těchto obchodních příležitostí bude mít E.ON svého obchodního zástupce v podobě našeho makléře,“ osvětluje obrovský potenciál spolupráce Petr Morcinek.

E.ON spolupracuje s M&M reality již od loňského roku, kdy se stal hlavním distributorem energií a nejmodernějších, energeticky šetrných technologií pro vytápění či osvětlení nemovitostí v projektu rekonstrukcí stovek starších bytů s názvem Obnova bytového fondu v ČR. A bude také výhradním dodavatelem služeb a technologií pro masivní developerskou výstavbu, v rámci níž dodá holding M&M reality na trh tisíce nových bytů ročně.

Realitně finanční skupina M&M reality holding v letošním roce uzavře více podobných strategických partnerství s předními českými firmami. Cílem je rozšířit portfolio doplňkových služeb spojených s činností největší realitní kanceláře v zemi. Nedávno například zpečetila strategické partnerství s Českou pojišťovnou.

Zdroj: M&M reality

Autor: Komerční prezentace

Podobné články