RealityMIX.cz

Podnikejte s EVROPOU v realitách

Podnikejte s EVROPOU v realitách

Naše podnikání je určeno zájemcům, kteří by si chtěli vytvořit svou vlastní menší či středně velkou realitní kancelář, ale jejímu budování nehodlají obětovat desítky let života a zároveň uvítají podporu velké a stabilní firmy.

Díky síti EVROPA se vám sníží náklady, rozroste nabídka a získáte fungující know-how s potřebnou podporou vlastní vzdělávací akademie. To vše vám přinese více prosperity, času na rodinu, záliby a příležitost prožít svůj život naplno dle vlastních představ. V současnosti máme otevřeno 38 poboček v České republice a čtyři pobočky na Slovensku. Pro rok 2016 je plánovaná expanze jak v Čechách, tak na Moravě. V Čechách bude nově otevřeno 15 poboček sítě EVROPA a na Moravě 12 poboček. Celá expanze pro rok 2016 je pečlivě naplánovaná jak z pohledu výběru lokalit, tak z pohledu rozmístění poboček po celé České republice a na Moravě.

Je těžké otevřít fungující realitní kancelář? Je pro to vůbec vhodná doba?
Každý začátek podnikání je těžký a to, co je vůbec nejobtížnější, je získávání znalostí metodou pokus-omyl. Je velmi přínosné mít u sebe partnera se 17 lety zkušeností na realitním trhu v České republice. Pokud realitní kancelář poskytuje kvalitní a komplexní služby, vždy si své klienty najde. My naopak máme stále rostoucí tržby, protože doba, kdy realitní služby mohl poskytovat každý a jakýmkoliv způsobem, již skončila.

Rád bych si zarezervoval konkrétní lokalitu. Je to možné?
Trh začíná nabírat na síle a lokalit, kde zatím pobočku nemáme, není již mnoho. Pobočkám poskytujeme územní exkluzivitu a v dané lokalitě je pouze jedna pobočka. Proto neváhejte se v případě zájmu o další informace na nás obrátit.

Jak se vám daří otevírat další fungující pobočky?
Naší velkou výhodou je právě celkové pokrytí trhu i značné úspory na společném marketingu. Pro vás jako budoucího majitele realitní kanceláře s výhodami velké české stabilní firmy bude start výrazně jednodušší a rychlejší. Díky našemu týmu a propracovanému know-how budete mít během několika týdnů funkční kancelář schopnou kvalitně nabírat, prodávat nemovitosti i zajišťovat komplexní služby pro své klienty. Vy však nemusíte obětovat dlouhá léta svého života budováním a získáváním zkušeností - fungujete ihned. Prostě na první pohled je to jednoduché - dobrý nápad, rychlá příprava, kvalitní tým a rozjezd bez zaváhání. Hlavní je však naše kvalitní praktické zkušenosti dlouhodobě vyzkoušené přímo v realitním trhu ČR.

Musím mít zkušenosti v oblasti realit proto, abych otevřel vaši pobočku v našem městě?
Zkušenosti jsou samozřejmě výhodou, ovšem máme řadu poboček - velmi úspěšné pobočky, které vedou jednatelé, kteří nikdy dříve v realitách nepodnikali. Po kvalitním školení a při dodržování našich zásad, perfektně připravených postupů a manuálů, lze úspěšně podnikat i bez předchozích zkušeností. Vždy však potřeba projít naším výběrem a školeními.

Máme fungující realitní kancelář. Proč bychom se k vám měli připojit?
Uvedu pouze základní body výhod. Zejména to je snížení nákladů vaší společnosti díky společnému marketingu (www stránky, billboardy, bannery, výstavy atd...) i množstevním velkoobchodním slevám, ať už se jedná o dodavatele vizitek, zařízení kanceláří až po výrobce automobilů. Možnost využívat výhod velké společnosti a přitom s náklady menší kanceláře. Možnost nabídnout vaše nemovitosti jedním kliknutím v počítači tisícům klientů na internetu současně, ale i prostřednictvím všech našich makléřů klientům nejen v České republice.

Co naše zavedené jméno?
O vaše jméno ani kancelář samozřejmě nepřijdete, ale postupně se stanete známým ve vaší lokalitě, vy jako uznávaný a respektovaný majitel realitní kanceláře EVROPA ve vašem městě. Možností a výhod je opravdu mnoho - od využívání propracovaného velmi podrobného jednotného grafického manuálu od světové jedničky v oboru firemní image a korporátní identity přes perfektní webové stránky, speciální realitní software s úžasnými funkcemi, propracované školení až po prodej vašich nabídek na všech pobočkách a mnoho dalších výhod. O těchto výhodách byste sám jako voják v poli mohl jen snít, takhle to ale využíváte ihned po zapojení při svých obchodech.

Kde všude nyní své služby nabízíte?
EVROPA realitní kancelář působí na českém realitním trhu víc než 17 let, ale podle plánu otevírá další pobočky. Znovu tak přinesla důkaz, že reality nejsou jen doménou nadnárodních gigantů z metropole, ale svou velmi významnou pozici na něm mají také dobře fungující kanceláře v regionech. Naše pobočky tak nyní po centrále v Praze na Václavském náměstí najdete také v Kolíně, Pardubicích, Plzni, Liberci, Ústí nad Labem.
Aktuální seznam poboček naleznete na webových stránkách www.rkevropa.cz/podnikani-s-evropou. Ve všech těchto kancelářích se setkáte s kvalitními a komplexními službami při prodeji i pronájmu nemovitostí.

Zdroj: www.rkevropa.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články