RealityMIX.cz

Pojďte si v NEXT REALITY splnit svůj sen

Pojďte si v NEXT REALITY splnit svůj sen

22.5.2017: Cítíte, že práce „od-do“ není pro Vás a rádi byste si svůj čas řídili sami? Jste pracovití a chcete si svůj příjem zvyšovat každý měsíc? Chcete se do práce těšit? Pak čtěte dál ...

Možná jste slyšeli nebo četli o tom, že pracovat jako realitní makléř není žádný med. A je pravda, že bylo období, kdy právě tato profese neměla nejlepší pověst. Tu však dnes a denně vyvrací makléři NEXT REALITY, společnosti, která si v první řadě zakládá na kvalitě poskytovaných služeb a ruku v ruce s tím skvěle pečuje právě o své obchodníky. Zatímco ostatní realitní makléři putují z jedné kanceláře do druhé, NEXT se může pochlubit nejstabilnějším týmem v českých realitních vodách. Proč tomu tak je?

Každý rok pomohou realitní makléři a finanční a hypoteční specialisté NEXT REALITY s prodejem a koupí nemovitosti tisícovkám spokojených klientů. A spokojení klienti rovná se spokojení obchodníci. K tomu samozřejmě napomáhá i firma samotná. Makléři dostávají do svého začátku obrovskou podporu služebně starších zkušených kolegů a perfektní několikastupňové zaškolení. Samozřejmostí je firemní automobil na operační leasing za skvěle vyjednaných podmínek, mobil s vlastní aplikací nebo vybavenou kancelář na strategickém místě v dané lokalitě. Samostatnou kapitolu tvoří firemní akce, které si „NEXŤÁCI“ výborně užívají, ať už se jedná o dovolené v luxusních destinacích nebo různé originální soutěže.

Není se pak čemu divit, že se lidé z více než čtyřiceti poboček po celé republice setkávají nejen na poli pracovním, ale vznikají zde i opravdová přátelství. To je ta deviza NEXT REALITY – skvělá atmosféra, jakou byste hned tak někde nenašli.

Realitám se dlouhodobě daří a zdravá firma, jakou NEXT REALITY jsou, prosperuje dvojnásob. Makléři to na vlastní kůži pociťují při každé výplatě a mohou si tak díky nadstandardním výdělkům plnit mnoho svých odvážných snů.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články