RealityMIX.cz

Prodáváte svoji nemovitost? V EVROPA realitní kanceláři pro vás již mají kupce

Prodáváte svoji nemovitost? V EVROPA realitní kanceláři pro vás již mají kupce

EVROPA realitní kancelář se díky profesionalitě řadí mezi nejspolehlivější realitní kanceláře na českém trhu. Má širokou síť poboček, z Česka expanduje na Slovensko.

EVROPA realitní kancelář se zabývá prodejem a pronájmem bytů, domů, komerčních prostor, prodejem pozemků i developerských projektů. Vznikla jako ryze česká společnost bez zahraničního či úvěrového kapitálu a na trhu působí již více než 17 let. Od počátku staví na zkušenostech s realitním trhem v České republice, znalostech jeho specifik a místních podmínek. Vznikla tak silná společnost poskytující komplexní služby kupcům i prodejcům. V EVROPA realitní kanceláři můžete očekávat profesionální péči, ochotu a rychlé a spolehlivé jednání.

EVROPA realitní kancelář díky svojí profesionalitě a poctivosti každou hodinu zpracovává nové poptávky po nemovitostech. Disponuje širokou databází nabídek prodejů i pronájmů nemovitostí, z čehož vyplývá velmi rychlé uspokojení potřeb jednotlivých požadavků. Zadáte svoji nemovitost k prodeji či pronájmu, a v EVROPA realitní kanceláři pro vás mají v tu chvíli kupce.

„My víme, co znamená pojem nadstandardní servis pro zákazníka, a chceme překonat očekávání našich klientů. Nabízíme poctivost, slušnost, rychlost, odbornost, zkušenosti, bezpečí a kompletní vedení celého obchodního případu "na klíč",“ přibližuje firemní přístup ke klientům zakladatel kanceláře Michal Macek.

Specialista na vyhledávání nemovitostí pro klienty

Jestliže jste časově zaneprázdněni nebo bydlíte daleko od místa požadované nemovitosti a nejste znalí místního trhu, vyžadujete profesionální přístup a odborný dohled po celou dobu procesu vyhledávání vaší vytoužené nemovitosti, odborníci v EVROPA realitní kanceláři jsou těmi pravými. Do detailu si s vámi specifikují parametry dané nemovitosti, ze všech dostupných zdrojů i ze soukromé inzerce vyhledají odpovídající nabídky, zašlou vám seznam pečlivě vytipovaných nemovitostí. V případě uzavření obchodu dozorují celý proces právního převodu nemovitosti a další služby.

EVROPA realitní kancelář je tím správným poctivým partnerem pro váš realitní požadavek. Neváhejte se obrátit na profesionály ve svém oboru a nechejte je pracovat za vás.

EVROPA realitní kancelář s.r.o., Václavské náměstí 793/36, 110 00 Praha

Telefon recepce: 0042 734 352 352

Zdroj: www.rkevropa.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články